Γιατί... κάθε βλέμμα μετράει!

  • Ύστερα από την πολυετή επαγγελματική ενασχόλησή μου με την αισθητική προσώπου, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι το σχήμα ματιών αποτελεί από τις πιο βασικές κατηγορίες για μια εντυπωσιακή εμφάνιση!
  • Τα μάτια -λένε- ότι συμβολίζουν την ψυχή και τον εσωτερικό κόσμο! Εσείς θα τα αφήσετε στην τύχη τους, ενώ μπορείτε να τους προσφέρετε αυτό που αξίζουν; Όχι φυσικά! Απολαύστε την εκπληκτική μέθοδο tattoo eyeliner και χαρίστε στο βλέμμα σας τη γοητεία που πρέπει!

Συχνές Ερωτήσεις

Το αποτέλεσμα είναι ημιμόνιμο ή μόνιμο;

Το αποτέλεσμα είναι σχεδόν μόνιμο. Ανανεωτικά χρώματος θα χρειαστούν μετά από 4 με 5 χρόνια.
Ακριβώς όπως και σε ένα τατουάζ σώματος, η επιτυχία βασίζεται στον τεχνικό και στο πόσο βαθιά θα τοποθετήσει το καλλυντικό χρώμα στην επιδερμίδα. Η φροντίδα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επούλωσης, η προστασία από τον ήλιο και η λιπαρότητα της επιδερμίδας, είναι παράγοντες που καθορίζουν το χρονικό διάστημα που θα
διαρκέσει η εφαρμογή.

Είναι ασφαλές για την επιδερμίδα μου;

Φυσικά. Η εφαρμογή γίνεται με αποστειρωμένα και αναλώσιμα εργαλεία μιας χρήσης, ενώ οι χρωστικές μας είναι των υψηλότερων προδιαγραφών με την πιστοποίηση του διεθνούς φήμης brandname «BIOTOUCH».

Πως επιλέγουμε το σχήμα;

Το σχήμα επιλέγεται σύμφωνα με τη μορφολογία και τη συμμετρία στο πρόσωπο κάθε πελάτισσας χωριστά. Το μήκος κ το πάχος υπολογίζεται με μετρήσεις ακριβείας, που εφαρμόζουμε αποκλειστικά στο ινστιτούτο κ στο εκπαιδευτικό μας κέντρο.

Πως θα είναι η περιοχή των ματιών μετά την διαδικασία;

Μετά από τη διαδικασία τα βλέφαρά σας θα είναι ελαφρώς κόκκινα και ελαφρώς πρησμένα. Αυτό θα διαρκέσει 2 ημέρες. Κατά την πρώτη εφαρμογή eyeliner θα φαίνεται πιο σκούρο και παχύτερο από ό, τι θέλετε, αλλά το χρώμα θα φωτίσει και θα «μαλακώσει» μετά την επούλωση.

Ποιο είναι το after care;

Αμέσως μετά την εφαρμογή , θα σας δώσουμε γραπτές οδηγίες για την φροντίδα.
Η φροντίδα αυτή καθιστά το 70% της συνολικής επιτυχίας. Οφείλετε συνεπώς να τηρήσετε τις συμβουλές που θα σας δοθούν, καθώς αν δεν το κάνετε αυτό, μπορείτε να χάσετε μέχρι και το 80% του νέου τατουάζ σας.

Ποναει;

Κατά την διάρκεια της εφαρμογής χρησιμοποιούμε ελαφρά αναισθητικά, με τη μορφή υγρού, αποφεύγοντας τον πόνο, την δυσφορία και οποιοδήποτε ίχνος αιμορραγίας.
Επιπλέον, για τις γυναίκες που βρίσκονται στην πρώτη ημέρα του εμμηνοριακού κύκλου τους και λόγω του ότι υπάρχει αυξημένη ευαισθησία, συνιστάται να αλλάζουμε το ραντεβού εφαρμογής.

Σωστή εκπαίδευση & άριστο αποτέλεσμα!

Νιώστε αυτοπεποίθηση και δείξτε το στο βλέμμα σας!

Δείτε τον κόσμο με… άλλα μάτια, εκείνα που μιλούν για τον πραγματικό σας εαυτό και γι’ αυτό δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψουν ποτέ!
Μάτια, όχι πια ερμητικά κλειστά! Αλλά… λαμπερά όπως ποτέ!