PROSOPO

Eyebrow Henna

Αυτή είναι η καλύτερη τεχνική βαφής φρυδιών στη βιομηχανία ομορφιάς, αν θέλετε φρύδια με μεγαλύτερη διάρκεια. Χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει εκφραστικά και έντονα φρύδια και να γεμίσει τα κενά σε υπερβολικά βγαλμένα φρύδια.

Η διαδικασία είναι λεπτομερής: Αρχικά θα κάνουμε έναν πλήρη επανασχεδιασμό των φρυδιών χρησιμοποιώντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Υπάρχουν επτά διαφορετικά χρώματα για να διαλέξεουμε την απόχρωση που ταιριάζει στον τόνο των μαλλιών και της επιδερμίδας σας.

Η εφαρμογή henna δημιουργεί ένα αποτέλεσμα πούδρας στην περιοχή των φρυδιών.

Η διαδικασία της henna για τα φρύδια είναι γενικά γρήγορη και εύκολη, διαρκεί μόνο 30-40 λεπτά. Αρχικά δίνουμε σχήμα στα φρύδια σας και στη συνέχεια επιλέγουμε και εφαρμόζουμε την απόχρωση henna. Αφήνουμε να στεγνώσει στο δέρμα για 10-15 λεπτά. Στο τέλος καθαρίζουμε και εφαρμόζουμε brow oil για θρέψη και αναδόμηση της τρίχας.

PROSOPO

Πλεονεκτήματα

  • Τα φρύδια χέννας βάφουν και την επιδερμίδα δίνοντάς σας ένα πιο γεμάτο και τρισδιάστατο αποτέλεσμα.
  • Είναι υπέροχο για όσους έχουν αραιά ή υπερβολικά βγαλμένα φρύδια
  • Περιέχει λιγότερες χημικές ουσίες και επομένως είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.
  • Θα διαρκέσει στις τρίχες για έως και 6 εβδομάδες που είναι σχεδόν διπλάσιο από την απλή βαφή φρυδιών.
  • Είναι ένας φανταστικός τρόπος για να δοκιμάσετε ένα σχήμα πριν δεσμευτείτε για ημιμόνιμο μακιγιάζ ή αν θέλετε απλώς τα φρύδια σας να έχουν σχήμα και να γεμίζουν προσωρινά.
  • Η henna υπάρχει εδώ και χιλιάδες χρόνια και έχει χρησιμοποιηθεί για βαφές μαλλιών, tattoo σώματος και μακιγιάζ. Πολλοί άνθρωποι συνδέουν τη henna με το κόκκινο χρώμα, αλλά η henna φρυδιών είναι ειδικά σχεδιασμένη για να δώσει έναν πιο ψυχρό χρωματικό τόνο που είναι και απολύτως συμβατός με τα περισσότερα φρύδια.
PROSOPO

Μειονεκτήματα

  • Όσο πιο λιπαρό το δέρμα σας, τόσο λιγότερο θα διαρκέσει η βαφή henna στο δέρμα σας.
  • Η χέννα δεν θα διαρκέσει τόσο πολύ με δερματικές παθήσεις όπως έκζεμα, ψωρίαση ή δερματίτιδα.
  • Για καλύτερα αποτελέσματα, όσο περισσότερες τρίχες φρυδιών τόσο το καλύτερο. Τα άτομα με πολύ λίγες τρίχες στα φρύδια δεν θα δούν μακροχρόνια αποτελέσματα
PROSOPO

F.A.Q

Το brow lamination είναι μια μαγική εφαρμογή για τα φρύδια σας.Τους δίνει ένα σταθερό, ομοιόμορφο σχήμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα οι τριχούλες των φρυδιών σας, να παραμένουν ανορθωμένες και διαμορφωμένες προς μια κατεύθυνση για περίπου 5-6 εβδομάδες.

Με το brow lamination, το αποτέλεσμα μπορεί να διαρκέσει έως και 5-6 εβδομάδες. Αρκετός χρόνος για να απολαύσετε τα υπέροχα ανυψωμένα φρύδια σας. Απλώς φροντίστε να τα χτενίζετε καθημερινά προς τη σωστή κατεύθυνση!

Αν θέλετε πιο γεμάτα, πιο τολμηρά φρύδια με πιο νεανική όψη, η βαφή φρυδιών είναι ο καλύτερος τρόπος για να πετύχετε τον στόχο σας. Η ασφαλής, ημιμόνιμη διαδικασία βαφής έχει ως αποτέλεσμα όμορφα φρύδια που απαιτούν πολύ λίγη συντήρηση και δείχνουν σταθερά βαμμένα καθημερινά.

Η βαφή με henna είναι μια εξαιρετική επιλογή βαφής με φυτικής βάσης Henna. Η χέννα βάφει τις τρίχες των φρυδιών και δημιουργεί μια πιο γεμάτη εμφάνιση βάφοντας επίσης το δέρμα κάτω από τα φρύδια σας.

Η Henna θα διαρκέσει περίπου 2-3 εβδομάδες στο δέρμα και 6 εβδομάδες στις τρίχες των φρυδιών.

Aυτό μπορεί να αποδοθεί σε διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των φυσικών ελαίων που παράγονται από το δέρμα και της τακτικής καθημερινής σας ρουτίνας καθαρισμού του προσώπου σας. Γι’ αυτό συνιστούμε να χρησιμοποιείτε τον κατάλληλο τύπο ντεμακιγιάζ χωρίς λάδι και να χρησιμοποιείτε απαλές κινήσεις όταν πλένετε την περιοχή των φρυδιών. Μετά το πλύσιμο, συνιστούμε να στεγνώνετε την περιοχή ακουμπώντας την απαλά με μια καθαρή πετσέτα. Θυμηθείτε, η συνεχής εφαρμογή αυτών των απλών βημάτων μπορεί να βοηθήσει την απόχρωση των φρυδιών σας να διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο.

PROSOPO

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

Οι συνδρομητές membership PROSOPO απολαμβάνουν ΤΟΣΑ πολλά οφέλη και επιλογές. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να πετύχετε το πακέτο με τους στόχους, το πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό για τις βλεφαρίδες σας.

Οι συνδρομές μας, σας επιτρέπουν να καθορίζετε τα ραντεβού σας σε αποκλειστικές τιμές μόνο για μέλη.
PROSOPO

Δείτε τις δουλειές μας

Top
X
Call Now Button