Penelope Papageorgiou

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

PROSOPO

Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκεσαι εδώ!

Η Πηνελόπη ξεκίνησε το PROSOPO το 2015 ως εταιρεία και έχει γίνει παράδειγμα για όλες τις γυναίκες που πιστεύουν ότι το παρελθόν τους δεν ισοδυναμεί με το μέλλον τους. Ως ελεύθερη επαγγελματίας που έφυγε από την επαρχία σε ηλικία 35 ετών, η Πηνελόπη ήξερε πάντα ότι - ανεξάρτητα από την γενικότερη οικονομική κατάστασή - με το απαραίτητο επαγγελματικό ήθος θα μπορούσε να πετύχει το όνειρό της. Σήμερα, το PROSOPO είναι πλέον το brand που καλύπτει από την εκπαίδευση και την εφαρμογή μέχρι τα προϊόντα και τη διαδικασία εφαρμογής τους. Η Πηνελόπη έχει πλέον εκπαιδεύσει πάνω από 350 τεχνήτριες στη μέθοδό της και έχει πλέον εφαρμόσει τις τεχνικές της σε πάνω από 1000 πελάτες! Ο στόχος της είναι να βοηθήσει όσες γυναίκες (και άνδρες!) επιθυμούν να γίνουν ιδιοκτήτες της δικής τους επιχείρησης και να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον για τον εαυτό τους στη βιομηχανία του ημιμόνιμου μακιγιάζ.

PROSOPO

People's opinions about us

Chryssa Ermissoglou

Εξαιρετική εκπαιδεύτρια με γλυκό χαμόγελο κ απίστευτη μεταδοτικότητα!!!!Μας πρόσφερε πολλές γνώσεις κ μια αξέχαστη εμπειρία!!

FACEBOOK
Georgia Kravarioti

Χάρηκα πολύ με την επιλογή μου να εμπιστευτώ την Πηνελόπη Παπαγεωργίου γιατί εκτός από το οτι με ενημέρωσε και σχεδίασε το τι θα κάναμε, το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά άψογο!!! Ευχαριστώ παρά πολύ!!!

FACEBOOK
Sia Gr-princess

Μετά από μεγάλη έρευνα , η επιλογή μου να διαλέξω εσάς για την εκπαίδευση μου ξεπέρασε τις προσδοκίες μου!!! Το πακέτο είναι φοβερό. Η Penelope είναι ένας φανταστικός άνθρωπος, επαγγελματίας, ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ, γλυκιά, υπομονετική, πρόθυμη να σου λύσει την οποιαδήποτε απορία ξανά και ξανά! Ο χώρος καθαρός και φιλόξενος και οι συνεργάτες της ευγενικοί και χαμογελαστοί!

FACEBOOK

Και φτάνουμε στο σήμερα!

Απόλυτα δημιουργική, με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και τελειομανής στη δουλειά της, η Πηνελόπη συνδυάζει το πάθος της για την τεχνική με το πάθος της για τους ανθρώπους και παρέχει υψηλού επιπέδου εφαρμογές.
Πλήρως εκπαιδευμένη από στις πιο διαπιστευμένες σχολές εκπαίδευσης για microblading στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχοντας αποκτήσει πιστοποιήσεις ολοκληρώνοντας αυστηρά εκπαιδευτικά προγράμματα στην Ιταλία,την Ρωσία και την Γερμανία, σήμερα εξακολουθεί να εκπαιδεύεται και να ενημερώνεται σχετικά με τις νέες τεχνικές. Αυτό θεωρεί ότι είναι ζωτικής σημασίας στην διαρκώς μεταβαλλόμενη βιομηχανία ομορφιάς. Έχει άδεια ως master permanent makeup artist και είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια τεχνικής ημιμόνιμου μακιγιάζ.
Παράλληλα έχει εξειδικευτεί με την πιστοποίηση μεγάλων ευρωπαϊκών εταιριών καλλυντικών στην αφαίρεση τατουάζ στο πρόσωπο και στο σώμα, με μια προηγμένη μέθοδο ολικής αφαίρεσης χωρίς την χρήση laser. Η συγκεκριμένη θεραπεία έχει εγκριθεί από όλους τους οργανισμούς υγείας σε παγκόσμιο επίπεδο και έχει αποκλειστική πιστοποίηση εφαρμογής της συγκεκριμένης μεθόδου με προϊόντα αφαίρεσης της εταιρίας Rejuvi.
Σήμερα συνεχίζει να εργάζεται για την ανάπτυξη νέων τεχνικών, μεθόδων και προϊόντων.

 

“Το πετυχημένο microblading δεν είναι ένα όμορφο αποτέλεσμα αμέσως μετά τη εφαρμογή. Είναι ένα φρέσκο, φυσικό, μακράς διαρκείας αποτέλεσμα μόλις επουλωθεί.”
Nail hand care

Contact Our Salon

Duis convallis convallis tellus id interdum velit. Lobortis feugiat vivamus at augue eget arcu dictum varius fringilla phasellus.

Insta

Follow Our Socials

Top
X
Call Now Button