PROSOPO

Βαφή Φρυδιών και Βλεφαρίδων

Το βάψιμο των βλεφαρίδων και των φρυδιών μοιάζει πολύ με το να βάφεις τα μαλλιά σου. Η διαδικασία βαφής μας είναι 100% ασφαλής. Επιπλέον, η βαφή των βλεφαρίδων συνήθως συνδυάζεται με ένα lash lift , και η βαφή των φρυδιών με το brow lamination.

PROSOPO

Πλεονεκτήματα

Η υπηρεσία μας για βαφή βλεφαρίδων και βαφή φρυδιών είναι ιδανική για εσάς που:

  • Έχετε ανοιχτόχρωμες βλεφαρίδες ή φρύδια.
  • Έχετε λεπτές βλεφαρίδες ή φρύδια.
  • Αναζητάτε βαφή για έως και τέσσερις εβδομάδες χωρίς μακιγιάζ.
  • θέλετε να μειώσετε τον χρόνο της πρωινής τους προετοιμασίας στο μισό.
  • Δεν έχετε πολύ ξηρό δέρμα (θα ξεφλουδίσει ή θα αφαιρεθεί ανομοιόμορφα).
  • Δεν έχετε πολύ λιπαρό δέρμα (το χρώμα θα εξαφανιστεί από το δέρμα σε 1-2 ημέρες).
  • Δεν έχετε αλλεργίες στη βαφή μαλλιών.
  • Δεν έχετε υπερευαίσθητο δέρμα.
PROSOPO

F.A.Q

Το eyebrow and eyelash tinting είναι η διαδικασία βαφής των βλεφαρίδων και των τριχών των φρυδιών. Χρησιμοποιούμε 100% ασφαλή βαφή που είναι ειδικά σχεδιασμένη για χρήση στις ευαίσθητες περιοχές του προσώπου. Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να επιλέξουμε το χρώμα βαφής που είναι ιδανικό για εσάς!

Το lash lift και η βαφή είναι ένας ισχυρός συνδυασμός υπηρεσιών που σας προσφέρει την πιο τολμηρή εμφάνιση βλεφαρίδων ΧΩΡΙΣ extensions.

Κατά μέσο όρο, η βαφή των βλεφαρίδων και των φρυδιών διαρκεί τέσσερις εβδομάδες. Τα αποτελέσματά σας μπορεί να διαφέρουν. Θα συνεργαστούμε μαζί σας για να καθορίσουμε ένα πρόγραμμα συντήρησης το οποίο να λειτουργεί για εσάς αποκλειστικά.

Αν θέλετε πιο γεμάτα, πιο τολμηρά φρύδια με πιο νεανική όψη, η βαφή φρυδιών είναι ο καλύτερος τρόπος για να πετύχετε τον στόχο σας. Η ασφαλής, ημιμόνιμη διαδικασία βαφής έχει ως αποτέλεσμα όμορφα φρύδια που απαιτούν πολύ λίγη συντήρηση και δείχνουν σταθερά βαμμένα καθημερινά.

Η βαφή με henna είναι μια εξαιρετική επιλογή βαφής με φυτικής βάσης Henna. Η χέννα βάφει τις τρίχες των φρυδιών και δημιουργεί μια πιο γεμάτη εμφάνιση βάφοντας επίσης το δέρμα κάτω από τα φρύδια σας.

Η Henna θα διαρκέσει περίπου 2-3 εβδομάδες στο δέρμα και 6 εβδομάδες στις τρίχες των φρυδιών.

Aυτό μπορεί να αποδοθεί σε διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των φυσικών ελαίων που παράγονται από το δέρμα και της τακτικής καθημερινής σας ρουτίνας καθαρισμού του προσώπου σας. Γι’ αυτό συνιστούμε να χρησιμοποιείτε τον κατάλληλο τύπο ντεμακιγιάζ χωρίς λάδι και να χρησιμοποιείτε απαλές κινήσεις όταν πλένετε την περιοχή των φρυδιών. Μετά το πλύσιμο, συνιστούμε να στεγνώνετε την περιοχή ακουμπώντας την απαλά με μια καθαρή πετσέτα. Θυμηθείτε, η συνεχής εφαρμογή αυτών των απλών βημάτων μπορεί να βοηθήσει την απόχρωση των φρυδιών σας να διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο.

PROSOPO

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

Οι συνδρομητές membership PROSOPO απολαμβάνουν ΤΟΣΑ πολλά οφέλη και επιλογές. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να πετύχετε το πακέτο με τους στόχους, το πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό για τις βλεφαρίδες σας.

Οι συνδρομές μας, σας επιτρέπουν να καθορίζετε τα ραντεβού σας σε αποκλειστικές τιμές μόνο για μέλη.
PROSOPO

Δείτε τις δουλειές μας

Top
X
Call Now Button