PROSOPO

Σχηματισμός και Καθαρισμός Φρυδιών

Ο σχηματισμός και καθαρισμός φρυδιών μας επιτρέπει να αφαιρέσουμε τις ατίθασες τρίχες και να ορίσουμε ενα νέο σχήμα στα φρύδια σας (χωρίς να αφαιρέσουμε πολλά!). Η διαδικασία μπορεί να είναι αποτρίχωση με κερί, τσιμπιδάκι ή συνδυαστική τεχνική.

PROSOPO

Δείτε τις δουλειές μας

PROSOPO

F.A.Q

Ο καθαρισμός είναι η πιο παραδοσιακή αλλα και η πιο αποτελεσματική ,ασφαλής και ακριβής μέθοδος αποτρίχωσης όπου χρησιμοποιούνται τσιμπιδάκι ή ειδικό κερί αποτρίχωσης για την προσεκτική αφαίρεση των τριχών από την περιοχή.

Οι περισσότεροι πελάτες αναφέρουν ότι το τσιμπιδάκι ως μέθοδος αποτρίχωσης είναι λιγότερο επώδυνη από το νήμα ή την αποτρίχωση με κερί.

Αυτό εξαρτάται από τον ρυθμό τριχοφυΐας που διαφέρει από άτομο σε άτομο. Εμείς συνιστούμε να βγάζετε τα φρύδια σας κάθε 3 περίπου εβδομάδες.

Μπορείτε να περιμένετε μια εξατομικευμένη εμπειρία από την αρχή μέχρι το τέλος.Είστε σε καλά χέρια! Θα χρησιμοποιήσουμε την τεχνογνωσία μας για να διαμορφώσουμε τα φρύδια σας με βάση τη δομή του προσώπου σας, δημιουργώντας μια προσαρμοσμένη εμφάνιση μόνο για εσάς. Θα σας δείξουμε το σχήμα και θα το προσαρμόσουμε όπως απαιτείται για να βεβαιωθείτε ότι είστε σύμφωνοι με το τελικό αποτέλεσμα. Θα αφιερώσουμε χρόνο για να γνωρίσουμε εσάς και τις μοναδικές ανάγκες των φρυδιών σας μέσω μιας γρήγορης διαβούλευσης. Αυτό θα μας βοηθήσει να καθορίσουμε την ιδανική θεραπεία για εσάς και να διασφαλίσουμε ότι θα επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Καταρχήν, είναι απαραίτητο να αποφεύγετε τη χρήση τοπικών κρεμών όπως ρετινόλη ή aha, bha, καθώς θα μπορούσαν να προκαλέσουν περιττή ευαισθησία στην περιοχή των φρυδιών. Όταν πρόκειται για τις τρίχες των φρυδιών σας, είναι καλύτερο να τις αφήσετε να μεγαλώσουν για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες πριν από το ραντεβού σας. Αυτό θα διασφαλίσει ότι θα έχουμε αρκετές τριχούλες για να δουλέψουμε.

Top
X
Call Now Button