PROSOPO

Ημιμόνιμο Τατουάζ Eyeliner

PROSOPO

Άνω ή κάτω βλέφαρο

Η διαδικασία γίνεται ακριβώς πάνω στη γραμμή των βλεφαρίδων για να δώσει την ψευδαίσθηση της πυκνότητας. Έχετε την επιλογή να το κάνετε λεπτό ή πιο χοντρό και είναι ιδανικό για λιπαρό δέρμα.

Απλοποιήστε την καθημερινότητά σας με ένα ημιμόνιμο τατουάζ eyeliner που είναι τόσο φυσικό και διακριτικό ή τόσο παχύ και τολμηρό όσο εσείς επιλέγετε!

PROSOPO

Άνω & κάτω βλέφαρο

Το ημιμόνιμο τατουάζ eyeliner σε άνω και κάτω βλέφαρο εφαρμόζεται με ακρίβεια σε όλη τη γραμμή των βλεφαρίδων για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση των βλεφαρίδων εάν υπάρχουν ή λείπουν.

PROSOPO

Winged Eyeliner

Το ημιμόνιμο τατουάζ eyeliner Winged Eyeliner είναι η πιο τολμηρή και δραματική τεχνική που δημιουργεί εκφραστικά με έντονο μακιγιάζ μάτια.

Αυτή η τεχνική είναι ιδανική για μεγάλα μάτια χωρίς ρυτίδες.

PROSOPO

Δείτε τις δουλειές μας

PROSOPO

F.A.Q

Το κύριο καθήκον πριν από τη διαδικασία είναι να επιλέξετε την κατάλληλη τεχνική και φόρμα για το μελλοντικό σας ημιμόνιμο μακιγιάζ. Εάν αμφιβάλλετε, μην ανησυχείτε, θα σας βοηθήσουμε. Θα σχεδιάσουμε το σχήμα με ακρίβεια ώστε να βεβαιωθείτε ότι η επιλογή είναι σωστή. Αφού εγκρίνουμε το σχέδιο από κοινού , μόνο τότε θα προχωρήσουμε στην εφαρμογή.

Επί του παρόντος, υπάρχουν πολλά είδη ημιμόνιμο τατουάζ eyeliner και κάθε χρόνο υπάρχουν όλο και περισσότερες νέες τεχνικές. Οι κύριες σύγχρονες τεχνικές του ημιμόνιμου είναι το «κλασικό βέλος», το «βέλος με φτερό» και το «τατουάζ του ενδιάμεσου χώρου». Όλα τα άλλα ονόματα του τατουάζ ματιών που θα βρείτε στο Διαδίκτυο ή θα ακούσετε προέρχονται από αυτες τις τρεις βασικές τεχνικές.

 • Η γραμμή σε ένα τέτοιο στυλ ημιμόνιμου μακιγιάζ eyeliner συνήθως τραβιέται πάνω από τις βλεφαρίδες και το μήκος της μπορεί να εκτείνεται ελαφρώς πέρα 

Αυτός ο τύπος ημιμόνιμου μακιγιάζ eyeliner επιλέγεται συχνά από πελάτισσες που έχουν ρυτίδες έκφρασης ή χαλάρωση των βλεφάρων. Το αποτέλεσμα είναι λεπτεπίλεπτο και διακριτικό. Προτείνουμε το πάχος να είναι μεσαίου μεγέθους. Μπορεί να συμπληρώσει το κλασικό βέλος ή να εφαρμοστεί ξεχωριστά.

 • Αυτός ο τύπος ημιμόνιμου μακιγιάζ eyeliner θα δώσει στο βλέμμα σας εκφραστικότητα. Η χρωστική εφαρμόζεται στην επιδερμίδα στην γραμμή των βλεφαρίδων και δίνεται η αίσθηση οτι αυξάνει ο αριθμός τους. Επίσης, διορθώνουμε ελαφρώς τη φυσική ασυμμετρία των ματιών. Χάρη σε αυτή τη μέθοδο, οι βλεφαρίδες φαίνονται πιο πυκνές και το βλέμμα είναι εκφραστικό.

 • Η διάρκεια του αποτελέσματος εξαρτάται από την επιλεγμένη τεχνική. Κατά μέσο όρο, το κλασικό βέλος και το βέλος με φτερό διαρκεί 3 χρόνια και το ενδιάμεσο τατουάζ των βλεφάρων – 4 χρόνια ή και περισσότερο. Μην ξεχνάμεοτι η διάρκεια του αποτελέσματος εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά της επιδερμίδας.

Πριν ξεκινήσουμε,θα συζητήσουμε τους στόχους σας και θα σχεδιάσουμε μια πρόχειρη ιδέα για το πώς θα μοιάζει . Ο τύπος της επιδερμίδας, ο τρόπος ζωής και το προσωπικό σας στυλ θα ληφθούν υπόψη.

Η διαδικασία για την εφαρμογή περιλαμβάνει τραυματισμό στην επιδερμίδα σας , αν και η χρωστική ουσία εγχέεται ρηχά. Κατά τη διάρκεια της επούλωσης απαιτείται η κατάλληλη φροντίδα. Η σάουνα, η πισίνα και το μαύρισμα θα πρέπει να αποκλείονται για τις πρώτες 10 ημέρες τουλάχιστον.

Το μόνιμο μακιγιάζ διαρκεί έως και 4 χρόνια. Αυτό είναι πλεονέκτημα. Αλλά υπάρχει η περίπτωση αν δεν επιλεγεί η σωστή απόχρωση από μη επαγγελματίες του χώρου -συνήθως- το αποτέλεσμα να μην είναι ικανοποιητικό, κάτι που πρέπει να γίνει ανεκτό για αρκετό καιρό.

Πριν από τη θεραπεία, εφαρμόζεται τοπικό αναισθητικό στην περιοχή, για να κάνει την διαδικασία όσο το δυνατόν πιο άνετη. Οι πελάτες συνήθως βαθμολογούν την ενόχληση σε κλίμακα 1-10, με το «1-2» να είναι συνηθισμένο για τις εφαρμογές φρυδιών, το «3» για το eyeliner και το «5-6» για θεραπείες χειλιών.

Η διαδικασία διαρκέι περίπου 3 ώρες. Οι εργασίες διαβούλευσης και προετοιμασίας χρειάζονται μεγάλο μέρος αυτού του χρόνου. Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι θα λυθούν όλες οι ερωτήσεις και οι ανησυχίες σας. Μετά την πλήρη συμφωνία σας, θα εφαρμόσουμε αναισθητική κρέμα για 20-30 λεπτά και μετά θα ξεκινήσουμε την διαδικασία.

Δυστυχώς, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα πράγματα, υπάρχουν αντενδείξεις που θα σας εμποδίσουν να κάνετε τη εφαρμογή ημιμόνιμου τατουάζ χειλιών. Εάν ισχύει κάποιο από τα παρακάτω, τότε το πιθανότερο είναι ότι δεν θα πληροίτε τις προϋποθέσεις για αυτήν τη θεραπεία:

 • Διαβήτης, Γλαύκωμα ή ασθένειες αραίωσης του αίματος
 • Επιληψία
 • Χημειοθεραπεία
 • Χηλοειδής αντίδραση
 • Μεταδοτικές ασθένειες αίματος όπως HIV/Ηπατίτιδα
 • Καρκίνος του δέρματος στα/κοντά στα χείλη
 • Αλλεργίες σε αναισθητικούς παράγοντες (5% λιδοκαΐνη)
 • Κάτω των 18 ετών
 • Έγκυος ή θηλάζουσα

Κάνοντας ημιμόνιμο τατουάζ eyeliner, θα απαλλαγείτε από το καθημερινό σχεδιασμό του, τα μάτια σας θα φαίνονται άψογα. Δεν θα χρειάζεται να ελέγχετε τα συναισθήματά σας-μπορείτε να γελάτε μέχρι δακρύων και να περπατάτε απρόσεκτα στη βροχή. Τι πιο όμορφο;

PROSOPO

After Care

30 λεπτά αμέσως μετά την εφαρμογή (φλεγμονώδης φάση) καθαρίστε απαλά τα μάτια σας χρησιμοποιώντας ένα μαντηλάκι καθαρισμού ή μια αποστειρωμένη γάζα.  Αφού καθαρίσετε, το επόμενο βήμα είναι να εφαρμόσετε την FUCICORT. Αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητο να επαναληφθεί 5 φορές την ημέρα , τις 7 πρώτες ημέρες.Είναι απαραίτητο , η επιδερμίδα να παραμείνει ενυδατωμένη και προστατευμένη από εξωτερικές επιδράσεις, όπως σκόνη, ιδρώτας,ήλιος, κ.α. Τα μάτια σας δεν πρέπει να βρέχονται καθ όλη την διάρκεια της διαδικασίας επούλωσης.

Κατά τις πρώτες 7 ημέρες, αποφύγετε:
1) Όλες τις κρέμες (εκτός από την FUCICORT)
2) Όλα τα προιοντα μακιγιάζ στην περιοχή των ματιών.
3) Ασκήσεις που προκαλούν υπερβολική εφίδρωση, σάουνα,μασάζ και καθαρισμό προσώπου.
4) Solarioun, Laser, ενέσιμες θεραπείες με οξέα φρούτων.
PROSOPO

Συμβουλές

 • Να αποφεύγετε θεραπείες με laser στην περιοχή των ματιών (Fraxel, IPL), επειδή μπορούν να καταστρέψουν την χρωστική ουσία και να προκαλέσουν φλεγμονή.
 • Ταχύτερη εξασθένιση της χρωστικής μπορεί να συμβεί εάν οι πελάτες κάνουν θεραπεία με αντιβιοτικά.
 • Θα υπάρχει ευαισθησία στον πόνο κατά την διάρκεια της πρώτης ημέρας του εμμηνορριακού κύκλου σας.
 • Προσπαθήστε να προσέξετε το τατουαζ σας καθώς δεν μπορουμε να είμαστε υπεύθυνοι γι αυτό αφότου φύγετε από τον χώρο μας.
 • Φυσικά είμαστε κοντά σας για βοήθεια , συμβουλές και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειαστείτε.
PROSOPO

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

Οι συνδρομητές membership PROSOPO απολαμβάνουν ΤΟΣΑ πολλά οφέλη και επιλογές. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να πετύχετε το πακέτο με τους στόχους, το πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό για τις βλεφαρίδες σας.

Οι συνδρομές μας, σας επιτρέπουν να καθορίζετε τα ραντεβού σας σε αποκλειστικές τιμές μόνο για μέλη.
Top
X
Call Now Button