PROSOPO

Ημιμόνιμο Τατουάζ Χειλιών

PROSOPO

Full Lips

Με την πάροδο του χρόνου τα χείλη σας μπορεί να χάσουν τον όγκο, την ευκρίνεια των γραμμών και το χρώμα τους.

Αυτή η εφαρμογή θα ενισχύσει τα φυσικά σας χείλη με ένα νέο σχήμα, δίνοντας την ψευδαίσθηση ότι αυξάνεται παράλληλα και ο όγκος τους.

PROSOPO

Περίγραμμα χειλιών

Το περίγραμμα χειλιών είναι η ιδανική θεραπεία για να ενισχύσετε τα φυσικά σας χείλη προσθέτοντας χρώμα και επαναπροσδιορίζοντας το φυσικό περίγραμμα των χειλιών σας.

Με την ολοκλήρωση της εφαρμογής τα χείλη σας φαίνονται μεγαλύτερα και ισορροπημένα.

PROSOPO

Δείτε τις δουλειές μας

PROSOPO

F.A.Q

Το ημιμόνιμο τατουάζ χειλιών είναι η τεχνική pmu με την οποία μπορούμε να επιτύχουμε έναν ισχυρότερο καθορισμό του περιγράμματος των χειλιών αλλα και να διαβαθμίσουμε το χρώμα προς το κέντρο. Αυτή η θεραπεία θα αλλάξει το φυσικό χρώμα των χειλιών σας στην απόχρωση της επιλογής σας,θα φωτίσει τα φυσικά σκούρα χείλη και κυρίως θα βελτιώσει ελαφρώς το μέγεθος των χειλιών σας.

Το ημιμόνιμο τατουάζ χειλιών είναι μια ημιμόνιμη θεραπεία που ενισχύει το φυσικό χρώμα των χειλιών. Έχει να κάνει περισσότερο με τη βελτίωση του πραγματικού χρώματος των χειλιών για να δώσει την ψευδαίσθηση της πληρότητας, παρά τον πραγματικό όγκο. Ωστόσο μπορούμε να μεγαλώσουμε τα χείλη εξωτερικά μόνο μέχρι 2 χιλιοστά. Η επιδερμίδα στα χείλη δεν είναι η ίδια με το υπόλοιπο πρόσωπο και το αποτέλεσμα μπορεί να φαίνεται αφύσικο όταν κάνουμε ημιμόνιμο πολύ έξω από τη φυσική γραμμή των χειλιών.

  • Είναι 100% προσαρμόσιμο
  • Ανανεώνει ένα παλιό ξεθωριασμένο PMU
  • Λειτουργεί για κάθε τύπο δέρματος

Τα αποτελέσματα του ημιμόνιμο τατουάζ χειλιών συνήθως, θα διαρκούν περίπου 2-4 χρόνια. Ορισμένοι παράγοντες όπως η ηλικία, το επίπεδο φυσικής δραστηριότητας, ο μεταβολισμός και η έκθεση στον ήλιο μπορούν να επηρεάσουν τη διάρκεια του χρώματος. Συνιστούμε μια ετήσια διαδικασία ενίσχυσης χρώματος μετά από 24 μήνες. Αν ωστόσο αποφασίσετε να μην κάνετε την επαναληπτική εφαρμογή, θα αρχίσει να ξεθωριάζει σταδιακά.

  • 60 ημέρες πριν δεν πρέπει να γίνεται ηλεκτρόλυση και αποτρίχωση με laser. Μην κάνετε χημικό pelling ή θεραπεία laser.
  • 30 ημέρες πριν μην κάνετε ενέσεις botox ή ιαλουρονικού.
  • 15 ημέρες πριν μην κάνετε ηλιοθεραπεία ή τεχνητό μαύρισμα (solarium).
  • 7 ημέρες πριν διατηρήστε τα χείλη σας ενυδατωμένα και κάνετε απολέπιση. Η ενυδάτωση και η θρέψη των χειλιών πριν από τη θεραπεία είναι πολύ σημαντική. Ένα καλά ενυδατωμένο δέρμα βοηθά στην ταχύτερη απορρόφηση της χρωστικής.
  • 48 ώρες πριν μην πάρετε Ασπιρίνη, Ιβουπροφαίνη, Νιασίνη, Βιτ. E (εκτός εάν είναι ιατρικά απαραίτητο)
  • 24 ώρες πριν  μην πίνετε αλκοόλ και καφεΐνη
  • 6 ώρες πρίν αποφύγετε την εφίδρωση.
  • Επιλέξτε την ώρα προσεκτικά με βάσει τις υπόλοιπες δραστηριότητες σας και βεβαιωθείτε ότι θα ακολουθήσετε με ακρίβεια τη μετέπειτα φροντίδα.
  • Αφήστε χρόνο (15 τουλάχιστον ημερών) πριν πάτε διακοπές ή αν έχετε οποιεσδήποτε προγραμματισμένες ειδικές εκδηλώσεις.
  • Λούστε τα μαλλιά σας αφού μετά τη διαδικασία θα σας ζητηθεί να κρατήσετε στεγνή την περιοχή.
  • Αν ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο σχήμα ή χρώμα ετοιμάστε εικόνες για να μας τις δείξετε. Θυμηθείτε να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες.
  • Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η διέγερση με βελόνα επηρεάζει το δέρμα, γεγονός που μπορεί να ενεργοποιήσει τον ιό του έρπητα. Για να αποφευχθεί αυτό, θα πρέπει να συζητήσετε με το γιατρό σας για τη λήψη αντιικού φαρμάκου 3 ημέρες πριν και 3 ημέρες μετά τη θεραπεία, ή ακόμη περισσότερο εάν υποφέρετε συχνά από έρπητα. Το φάρμακο πρέπει να λαμβάνεται μόνο μετά από συνεννόηση με γιατρό και απαιτεί ιατρική συνταγή.

Φυσικά.Μπορείτε να κάνετε αυτή τη διαδικασία, ειδικά επειδή ο ιός του έρπητα προκαλεί -μακροπρόθεσμα-ξεθώριασμα του χρώματος των χειλιών. Η μικρομελάγχρωση βοηθά στην κάλυψη του. Συνιστάται η λήψη αντιικού φαρμάκου 3 ημέρες πριν και 3 ημέρες μετά την εφαρμογή. Εάν υποφέρετε από επώδυνο κρυολόγημα/έρπη, συμβουλευτείτε πάντα έναν γιατρό και εξετάστε το ενδεχόμενο θεραπείας μεγαλύτερης διάρκειας.

Συνήθως, όταν το παλιό τατουάζ είναι τουλάχιστον 50% ξεθωριασμένο και το σχήμα είναι εντός του σχεδίου, μπορούμε να το καλύψουμε.

Με την κατάλληλη αποστείρωση και απολύμανση, αυτή η διαδικασία είναι απολύτως ασφαλής. Οι νέες και αποστειρωμένες βελόνες θα πρέπει να είναι ανοίγονται παρουσία σας. Τα γάντια μιας χρήσης, ο εξοπλισμός και τα καλύμματα κρεβατιού πρέπει να είναι καινούργια για κάθε πελάτη. Εάν ακολουθήσετε προσεκτικά τις οδηγίες μετά τη διαδικασία, οποιοσδήποτε κίνδυνος μειώνεται. Τα ιατρικά προβλήματα όπως οι λοιμώξεις συνήθως συνδέονται με την κακή μετέπειτα φροντίδα. Βεβαιωθείτε ότι θα μπορείτε να ακολουθείτε τους κανόνες after care.

Η διαδικασία διαρκέι περίπου 3 ώρες. Οι εργασίες διαβούλευσης και προετοιμασίας χρειάζονται μεγάλο μέρος αυτού του χρόνου. Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι θα λυθούν όλες οι ερωτήσεις και οι ανησυχίες σας. Μετά την πλήρη συμφωνία σας, θα εφαρμόσουμε αναισθητική κρέμα για 20-30 λεπτά και μετά θα ξεκινήσουμε την διαδικασία.

Χρειάζονται περίπου 5 έως 10 ημέρες για να επουλωθούν αρχικά τα χείλη και θα συνεχίσουν να βελτιώνονται τις επόμενες εβδομάδες. Λάβετε υπόψη ότι το χρώμα θα ποικίλλει αρκετά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επούλωσης πριν φτάσετε στο τελικό χρώμα που συμφωνήσαμε. Θα σας δώσουμε επίσης οδηγίες after care που πρέπει να ακολουθήσετε καθώς και τι μπορείτε να περιμένετε env τα χείλη σας επουλώνονται.

Δυστυχώς, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα πράγματα, υπάρχουν αντενδείξεις που θα σας εμποδίσουν να κάνετε τη εφαρμογή ημιμόνιμου τατουάζ χειλιών. Εάν ισχύει κάποιο από τα παρακάτω, τότε το πιθανότερο είναι ότι δεν θα πληροίτε τις προϋποθέσεις για αυτήν τη θεραπεία:

  • Διαβήτης, Γλαύκωμα ή ασθένειες αραίωσης του αίματος
  • Σοβαρή ακμή ή χρήση Accutane τον περασμένο χρόνο
  • Επιληψία
  • Χημειοθεραπεία
  • Χηλοειδής αντίδραση
  • Μεταδοτικές ασθένειες αίματος όπως HIV/Ηπατίτιδα
  • Καρκίνος του δέρματος στα/κοντά στα χείλη
  • Έκζεμα στα/κοντά στα χείλη
  • έρπητα ζωστήρα στα/κοντά στα χείλη
  • Εξάνθημα στα/κοντά στα χείλη
  • Ενεργός έρπης στα/κοντά στα χείλη
  • Αλλεργίες σε αναισθητικούς παράγοντες (5% λιδοκαΐνη)
  • Κάτω των 18 ετών
  • Έγκυος ή θηλάζουσα

Τα χείλη σας με το τέλος της εφαρμογής είναι βαμμένα. Το χρώμα που βλέπετε αμέσως μετά τη διαδικασία επουλώνεται στο 40-50% του επιλεγμένου χρώματος. Η απόχρωση θα φωτίσει και θα μετατραπεί σε μια φυσική απόχρωση μετά από 4 εβδομάδες.

Προσφέρουμε μια σειρά από ροζ, κόκκινα, κοράλλι, μοβ, κ.λπ. Μπορείτε να μας δείξετε μια εικόνα από το αγαπημένο σας κραγιόν και μπορούμε να το ταιριάξουμε! Λάβετε υπόψη ότι το χρώμα αναμειγνύεται με το φυσικό χρώμα των χειλιών σας, οπότε θα σας καθοδηγήσουμε ποιο θα ήταν το καλύτερο χρώμα για να επιτύχετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

Ναί! Απλώς πρέπει να περιμένετε τουλάχιστον 4-6 εβδομάδες μετά το filler για να προχωρήσουμε σε αυτή την διαδικασία.

PROSOPO

After Care

Διαδικασία επούλωσης:

30 λεπτά αμέσως μετά την εφαρμογή (φλεγμονώδης φάση) καθαρίστε απαλά τα χείλη σας χρησιμοποιώντας ένα μαντηλάκι καθαρισμού ή μια αποστειρωμένη γάζα.  
Αφού καθαρίσετε, το επόμενο βήμα είναι να εφαρμόσετε την FUCICORT.
Αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητο να επαναληφθεί 5 φορές την ημέρα , τις 7 πρώτες ημέρες.Είναι απαραίτητο , η επιδερμίδα να παραμείνει ενυδατωμένη και προστατευμένη από εξωτερικές επιδράσεις, όπως σκόνη, ιδρώτας,ήλιος, κ.α. Τα χείλη σας δεν πρέπει να βρέχονται καθ όλη την διάρκεια της διαδικασίας επούλωσης.
Κατά τις πρώτες 7 ημέρες, αποφύγετε:
1) Όλες τις κρέμες (εκτός από την FUCICORT)
2) Όλα τα προιοντα μακιγιάζ στην περιοχή των χειλιών.
3) Ασκήσεις που προκαλούν υπερβολική εφίδρωση, σάουνα,μασάζ και καθαρισμό προσώπου.
4) Solarioun, Laser, ενέσιμες θεραπείες με οξέα φρούτων.
PROSOPO

Συμβουλές

 
  • Nα αποφεύγετε θεραπείες με laser στην περιοχή των χειλιών (Fraxel, IPL), επειδή μπορούν να καταστρέψουν την χρωστική ουσία και να προκαλέσουν φλεγμονή.
  • Ταχύτερη εξασθένιση της χρωστικής μπορεί να συμβεί εάν οι πελάτες κάνουν θεραπεία με αντιβιοτικά.
  • Θα υπάρχει ευαισθησία στον πόνο κατά την διάρκεια της πρώτης ημέρας του εμμηνορριακού κύκλου σας.
  • Προσπαθήστε να προσέξετε το τατουαζ σας καθώς δεν μπορουμε να είμαστε υπεύθυνοι γι αυτό αφότου φύγετε από τον χώρο μας.
  • Φυσικά είμαστε κοντά σας για βοήθεια , συμβουλές και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειαστείτε.
PROSOPO

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

Οι συνδρομητές membership PROSOPO απολαμβάνουν ΤΟΣΑ πολλά οφέλη και επιλογές. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να πετύχετε το πακέτο με τους στόχους, το πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό για τις βλεφαρίδες σας.

Οι συνδρομές μας, σας επιτρέπουν να καθορίζετε τα ραντεβού σας σε αποκλειστικές τιμές μόνο για μέλη.
Top
X
Call Now Button