Εντυπωσιακό βλέμμα.

Απόκτησε καλοσχηματισμένα και συμμετρικά φρύδια με τη μέθοδο τρίχα-τρίχα (microblading). Κέρδισε χρόνο από το καθημερινό μακιγιάζ και ζήσε ελεύθερα!

Τόνωσε την αυτοπεποίθησή σου.

Το πρόσωπό σου γίνεται ελκυστικό, αναδεικνύονται οι φυσικές γραμμές του και γίνεται πρότυπο ομορφιάς, με λάμψη και νεανική φρεσκάδα!

Συχνές Ερωτήσεις

Το αποτέλεσμα είναι ημιμόνιμο ή μόνιμο;

Το αποτέλεσμα είναι ημιμόνιμο. Η χρονική διάρκεια του του microblading τρίχα-τρίχα εξαρτάται κυρίως από την λιπαρότητα της επιδερμίδας, την εφίδρωση, την έκθεση στον ήλιο και τις δερματικές αλλοιώσεις.  O αναμενόμενος χρόνος μέχρις ότου ανανεωθεί η ρωστική ουσία είναι 12 έως 16 μήνες. Αν η επιδερμίδα σας είναι λιπαρή, χρειάζεται ανανέωση κάθε 10 μήνες.

Είναι ασφαλές για την επιδερμίδα μου;

Φυσικά. Η εφαρμογή γίνεται με αποστειρωμένα και αναλώσιμα εργαλεία μιας χρήσης, ενώ οι χρωστικές μας είναι των υψηλότερων προδιαγραφών με την πιστοποίηση του διεθνούς φήμης brandname «BIOTOUCH».

Πως επιλέγουμε το σχήμα;

Το σχήμα επιλέγεται σύμφωνα με τη μορφολογία και τη συμμετρία κάθε προσώπου ξεχωριστά. Το μήκος κ το πάχος υπολογίζεται με μετρήσεις ακριβείας κ τους κανόνες των «5 σημείων», που εφαρμόζουμε αποκλειστικά στο ινστιτούτο κ στο εκπαιδευτικό μας κέντρο.

Πως επιλέγουμε το χρώμα;

Καταρχίν το χρώμα που θα εφαρμόσουμε δεν θα είναι μαύρο σε καμία περίπτωση! Θα είναι σχετικό με την βάση των φυσικών σας τριχών και ανάλογο της έντασης και της ποιότητας της επιδερμίδας σας! Μετά την επούλωση , το χρώμα θα γίνει αρκετά φωτεινότερο σε σχέση με το αρχικό.

Πως θα είναι η περιοχή των φρυδιών μετά την διαδικασία;

Μετά από τη διαδικασία τα φρύδια σας θα είναι τέλεια σχηματισμένα κ ελαφρώς εντονότερα χρωματικά. Αυτό να μην σας ανησυχήσει διότι η ένταση θα διαρκέσει περίπου 3 με 5 ημέρες, ανάλογα με την ποιότητα της επιδερμίδας σας!

Ποιο είναι το after care;

Αμέσως μετά την εφαρμογή , θα σας δώσουμε γραπτές οδηγίες για την φροντίδα. Η φροντίδα αυτή καθιστά το 70% της συνολικής επιτυχίας. Οφείλετε συνεπώς να τηρήσετε τις συμβουλές που θασας δοθούν, καθώς αν δεν το κάνετε αυτό, μπορείτε να χάσετε μέχρι και το 80% του νέου τατουάζ σας.

Ποναει;

Όχι! Κατά την διάρκεια της εφαρμογής χρησιμοποιούμε ελαφρά αναισθητικά, με τη μορφή υγρού, αποφεύγοντας τον πόνο, την δυσφορία και οποιοδήποτε ίχνος αιμορραγίας.
Επίσης ο πόνος κατά τη διάρκεια της εφαρμογής συγκρίνεται με αυτόν που αισθάνεστε όταν βγάζουμε τα φρύδια
σας.
Επιπλέον, για τις γυναίκες που βρίσκονται στην πρώτη ημέρα του εμμηνοριακού κύκλου τους και λόγω του ότι
υπάρχει αυξημένη ευαισθησία, συνιστάται να αλλάζουμε το ραντεβού εφαρμογής.

Μόνιμη ομορφιά

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσεις το ραντεβού σου, το συντομότερο δυνατό, κάλεσε το 2114067433 ή το 6987815367 (10:00-21:00 εκτός Κυριακής) ή συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας.