Πέτα τη μάσκαρα!

Μέσα σε λιγότερο από δύο ώρες αποκτάς εντυπωσιακό βλέμμα και σταματάς το καθημερινό μακιγιάζ στην περιοχή των ματιών.

Κέρδισε χρόνο, ζήσε ξένοιαστα!

Ξεκίνα τη μέρα σου χωρίς να χρειάζεται ν’ ασχοληθείς καθόλου με τα μάτια σου.

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι ασφαλές για τις φυσικές μου βλεφαρίδες;

Φυσικά. Οι φυσικές βλεφαρίδες εξακολουθούν να αναπτύσσονται κανονικά χωρίς να επηρεάζονται από τα extensions. Η ποιότητα των προιόντων μας και η ιδιαίτερη τεχνική που εφαρμόζουμε στο ινστιτούτο μας, καθιστούν την διαδικασία απόλυτα ασφαλή.

Πως επιλέγουμε το style - σχήμα;

Οι τεχνικές που εφαρμόζουμε στο ινστιτούτο μας είναι οι εξής : α) one by one (για απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα ) και volume 3d-6d – Russian (για εντυπωσιακό αποτέλεσμα έντασης και όγκου). Η κ. Παπαγεωργίου με την τεράστια εμπειρία της στον χώρο των extensions , θα σας προτείνει το ιδανικό σχήμα και style ανάλογα με τα χαρακτηριστικά
και τις ανάγκες που θέλετε να καλύψετε.

Κάθε πότε γίνεται η ανανέωση- touch up;

Αν δεν σας αρέσει – πράγμα απίθανο – μπορούμε να αλλάξουμε το style ή ακόμα και να κάνουμε αφαίρεση αμέσως μετά την εφαρμογή. Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη και πραγματοποιείται με την ειδική lotion “remover PROSOPO”. Οι φυσικές σας βλεφαρίδες παραμένουν σε άριστη κατάσταση! Σε κάθε περίπτωση μην τις αφαιρείτε μόνη σας!

Αν δεν μου αρέσει;

Το επαναληπτικό ραντεβού καθορίζεται 3 με 4 εβδομάδες από την αρχική εφαρμογή, ώστε να καλύψουμε τα κενά που δημιουργούνται σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Πόσο καιρό μπορώ να φοράω extensions;

Η ανανέωση μπορεί να γίνεται κάθε 3 με 4 εβδομάδες για όσο καιρό θέλουμε χωρίς να βλάψουμε τις φυσικές σας βλεφαρίδες! Non stop!

Ποιο είναι το after care;

Αμέσως μετά την εφαρμογή , θα σας δώσουμε γραπτές οδηγίες για την φροντίδα.
Η φροντίδα αυτή καθιστά το 70% της συνολικής επιτυχίας.
Οφείλετε κατά την διάρκεια των πρώτων 24 ωρών να μην τις βρέξετε , τα προιόντα ντεμακιγιάζ, που
χρησιμοποιείτε, να είναι oil free και να τις καθαρίζετε καθημερινά και σχολαστικά με τον ειδικό αφρό καθαρισμού!
Η σωστή υγιεινή είναι πολύ σημαντική.

Πονάει;

Η διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη. Καθ’ όλη την διάρκεια της εφαρμογής είστε ξαπλωμένη και απολαμβάνετεχαλαρωτική μουσική! Μπορείτε μέχρι και να απολαύσετε ένα δίωρο ύπνου!

Μπορώ να φοράω mascara;

Μην χρησιμοποιείτε mascara! Αλλά αν το κρίνετε απαραίτητο , τοποθετήστε την τουλάχιστον στην άκρη! Ποτέ στην βάση των βλεφαρίδων!

Για βλεφαρίδες που εντυπωσιάζουν και διαρκούν!

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσεις το ραντεβού σου, το συντομότερο δυνατό, κάλεσε το 2114067433 ή το 6987815367 (10:00-21:00 εκτός Κυριακής) ή συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας.