Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκεσαι εδώ!

Το όνομά μου είναι Πηνελόπη και σου θυμίζω ότι το όνομά μου αποτελεί σύμβολο αφοσίωσης και υπομονής! Αφοσίωση σε μια δουλειά που λατρεύω να αγαπώ και υπομονή μέχρι να έρθει το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Η αγάπη μου για την αισθητική ήταν απλώς το κλικ για να αρχίσω να εξερευνώ τον μαγικό κόσμο της ομορφιάς. Πολύ γρήγορα τα βήματά μου με οδήγησαν εκεί που πάντα ήθελα να βρεθώ… στο χώρο της αισθητικής, φρυδιών και βλεφαρίδων!

People's opinions about us

Και φτάνουμε στο σήμερα!        

Μελέτησα σε βάθος τις σύγχρονες τεχνικές για το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών τρίχα τρίχα και όλες τις τεχνικές extensions βλεφαρίδων, παρακολουθώντας μια ευρεία σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Στα χρόνια που ακολούθησαν εξέλιξα αυτές τις τεχνικές, δίνοντας έμφαση τόσο στην επίτευξη του ιδανικού φυσικού αποτελέσματος, όσο και στην ασφάλεια κάθε μεθόδου. Με υπομονή και πολλή δουλειά έχω «χτίσει» τον απόλυτο κόσμο για τις ανάγκες σας στις υπηρεσίες των φρυδιών. Εφαρμόζω τη σύγχρονη τεχνική microblading τρίχα τρίχα και στις υπηρεσίες των extensions ό,τι καινούργιο κυκλοφορεί στα διεθνή σαλόνια ομορφιάς, προσφέροντας τη φροντίδα που χρειάζεται κάθε γυναικείο πρόσωπο. Λάτρης της λεπτομέρειας, δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό για να απολαμβάνει κάθε πρόσωπο τα χαρακτηριστικά που θα του εξασφαλίσουν «ζωντάνια» και συμμετρία σε μεγάλη διάρκεια. Παράλληλα έχω εξειδικευτεί με την πιστοποίηση μεγάλων ευρωπαϊκών εταιριών καλλυντικών στην αφαίρεση τατουάζ στο πρόσωπο και στο σώμα, με μια προηγμένη μέθοδο ολικής αφαίρεσης χωρίς την χρήση laser. Η συγκεκριμένη θεραπεία έχει εγκριθεί από όλους τους οργανισμούς υγείας σε παγκόσμιο επίπεδο και εγώ προσωπικά έχω αποκλειστική πιστοποίηση εφαρμογής της συγκεκριμένης μεθόδου με προϊόντα αφαίρεσης της Rejuvi.

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.

 

Μεταδίδω με μεράκι, πείρα και προσήλωση, παρέχοντας την εξειδικευμένη τεχνογνωσία μου, μαζί με μικρά… ή μεγάλα μυστικά της άψογης επαγγελματικής εφαρμογής των υπηρεσιών που αγαπώ! Μπορείτε να με βρείτε στο κέντρο δερματοστιξίας και αισθητικής που διατηρώ στην περιοχή των Βριλησσίων στην Αθήνα ή σε διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα, κατά την διάρκεια των εκπαιδευτικών σεμιναρίων που παραδίδω.

Συνηθίζω να λέω: «πάρε το μέλλον στα χέρια σου»!

Γι αυτό έλα να γράψουμε μαζί τη συνέχεια αυτής της ιστορίας!

Σε περιμένω με χαρά στο Prosopo για να σε ξεναγήσω σε ένα μοναδικό περιβάλλον ομορφιάς που σίγουρα θα σε συναρπάσει!