Και φτάνουμε στο σήμερα!

Μελέτησα σε βάθος τις σύγχρονες τεχνικές και μεθόδους φροντίδας και περιποίησης φρυδιών και βλεφαρίδων, παρακολουθώντας παράλληλα μια ευρεία σειρά ειδικών σεμιναρίων σε Ελλάδα, Ιταλία, Νορβηγία και Αγγλία. Στα χρόνια που ακολούθησαν εξέλιξα αυτές τις τεχνικές, δίνοντας έμφαση τόσο στην επίτευξη του ιδανικού φυσικού αποτελέσματος, όσο και στην ασφάλεια κάθε μεθόδου.

Με υπομονή (τι άλλο; Πηνελόπη είπαμε!) και πολλή δουλειά έχω «χτίσει» τον απόλυτο κόσμο για τις ανάγκες γυναικείων φρυδιών και βλεφαρίδων. Εφαρμόζω τη σύγχρονη τεχνική microblading και extension βλεφαρίδων, προσφέροντας την περιποίηση και τη φροντίδα που χρειάζεται κάθε γυναικείο πρόσωπο. Λάτρης της λεπτομέρειας, δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό για να απολαμβάνει κάθε πρόσωπο τα χαρακτηριστικά που θα του εξασφαλίσουν «ζωντάνια» και συμμετρικότητα σε μεγάλη διάρκεια.

Αυτές ακριβώς είναι οι αρχές που προσπαθώ να μεταδώσω στις εκπαιδευόμενες που λαμβάνουν καθημερινά μέρος στα εκπαιδευτικά σεμινάρια κατάρτισης που διοργανώνω πάνω στην τεχνική microblading φρυδιών και τα extensions βλεφαρίδων.

Διδάσκω με μεράκι, πείρα και υπομονή (φυσικά!) την τεχνική του ημιμόνιμου μακιγιάζ, παρέχοντας την εξειδικευμένη τεχνογνωσία μου, μαζί με μικρά… ή μεγάλα μυστικά της άψογης επαγγελματικής εφαρμογής της!.

Προσφέρω με την τεχνογνωσία και την πείρα μου, μια σειρά από εξαιρετικές υπηρεσίες περιποίησης και φροντίδας φρυδιών και βλεφαρίδων! Μπορείτε να με βρείτε στο κέντρο δερματοστιξίας και αισθητικής προσώπου που διατηρώ στην περιοχή της Κηφισιάς στην Αθήνα

Συνηθίζω να λέω: «πάρε το μέλλον στα χέρια σου»!

Γι’ αυτό… έλα να γράψουμε μαζί τη συνέχεια αυτής της ιστορίας!

Σε περιμένω με χαρά στο PROSOPO για να σε ξεναγήσω σε ένα μοναδικό περιβάλλον ομορφιάς που σίγουρα θα σε συναρπάσει!