Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

– Αγορά με Αντικαταβολή (μέσω καλαθιού αγορών ή με τηλεφωνική παραγγελία)

  • Για αγορές άνω των 80,00€ η παράδοση με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα είναι δωρεάν! Ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή είναι διαθέσιμος για αγορές μόνο εντός Ελλάδος. Για όσους προτιμούν αυτή την μέθοδο, τα προϊόντα τα λαμβάνετε (στην διεύθυνση που δηλώσατε) μέσω της εταιρίας SPEEDEX courier, με την οποία συνεργαζόμαστε, και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας την στιγμή της παραλαβής. Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο 2114067433 & 6987815367 (Δευτέρα έως Σάββατο 09:00-16:00) για να δώσετε τα πλήρη στοιχεία σας, για την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο που θα υποδείξετε ή συμπληρώνετε την σχετική φόρμα κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας μέσω του καλαθιού αγορών της ιστοσελίδας μας.
  • Για αγορές κάτω των 80,00€, τα έξοδα αποστολής είναι 4,40€ για όλη την Ελλάδα.

– Αγορά με Τραπεζική κατάθεση
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας και με Τραπεζική κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας μας. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα σας αποσταλεί email με τα στοιχεία του λογαριασμού κατάθεσης. Η αποστολή της παραγγελίας σας θα πραγματοποιηθεί μόλις γίνει η κατάθεση και εμφανιστούν τα χρήματα στον λογαριασμό της εταιρείας μας.

– Αγορά με PayPal
Αγορές μπορούν να πραγματοποιηθούν και μέσω του PayPal για όσους έχουν ενεργό λογαριασμό. Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο πληρωμής μεταφέρεστε σε ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών
μέσω της ιστοσελίδας του PayPal. Έπειτα από την ολοκλήρωση της συναλλαγή σας, η παραγγελία σας μεταφέρεται στο αρμόδιο τμήμα του PROSOPO για την διεκπεραίωση της. Η αποστολή της παραγγελίας σας θα πραγματοποιηθεί μόλις εμφανιστούν τα χρήματα στον λογαριασμό της εταιρείας μας.

Top
X
Call Now Button