PROSOPO

Ημιμόνιμο Τατουάζ Φρυδιών

PROSOPO

Τρίχα τρίχα microblading

Αυτή η καινοτόμος τεχνική είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα φυσικό, μιμούμενο τα φυσικά σας φρύδια. Ακολουθούμε την ίδια κατεύθυνση της τρίχας των φρυδιών για να ταιριάζει με τη φυσική ανάπτυξη των δικών σας. Ωστόσο μόνο στην περίπτωση που εφαρμοστεί απο έμπειρη τεχνήτρια ημιμόνιμου και μόνο τότε,το αποτελέσμα είναι τόσο ρεαλιστικο που είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις τις αληθινές τριχούλες απο τις microblading.

Το αποτέλεσμα είναι φυσικό και καθαρό, με λιγότερους κινδύνους εμφύτευσης της χρωστικής ουσίας πολύ βαθιά.

PROSOPO

Ombre (πούδρα Brows)

Αυτή η τεχνική είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Το αποτέλεσμα είναι δίνει την ψευδαίσθηση του απαλού μακιγιάζ με πούδρα ή σκιά.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα έντονο και τολμηρό φρύδι ή ένα ελαφρύ απαλό, διακριτικό αποτέλεσμα και δεν έχει σημασία αν έχετε γεμάτα ή καθόλου φρύδια.

Η τεχνική εφαρμόζεται με μηχάνημα ημιμόνιμου μακιγιάζ. Προτείνεται σε τύπους επιδερμίδας με έντονα λιπαρά στοιχεία, καθώς το υπερβολικό σμήγμα και οι αυξημένοι πόροι συνήθως δεν συγκρατούν τη χρωστική ουσία.

PROSOPO

Δείτε τις δουλειές μας

PROSOPO

F.A.Q

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι η τεχνική της έγχυσης χρωστικής ουσίας στο δέρμα χρησιμοποιώντας μια βελόνα ή/και ένα μηχάνημα για τη βελτίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου στην περιοχή των φρυδιών.

Πραγματοποιούμε μια σε βάθος διαβούλευση πριν από κάθε θεραπεία, διάρκειας περίπου 45 λεπτών. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για εσάς να μας γνωρίσετε αλλά και να αξιολογήσουμε τον τύπο της επιδερμίδας σας. Σε αυτό το ραντεβού γνωριμίας θα συζητήσουμε τις διάφορες τεχνικές που έχουμε να προσφέρουμε, θα αποφασίσουμε την απόχρωση και θα σχεδιάσουμε ένα πρότυπο με ένα μολύβι για να σας δώσουμε μια ιδέα για το τι να περιμένετε και για να βεβαιωθούμε ότι κατανοούμε πλήρως τι θέλετε να επιτύχετε.

Η εφαρμογή ημιμόνιμου μακιγιάζ συνήθως χρειάζεται περίπου 2,5 ώρες για να ολοκληρωθεί, επομένως αφήστε αρκετό χρόνο για το ραντεβού σας. Περιλαμβάνεται συνήθως και μια δεύτερη επαναληπτική συνεδρία, η οποία διαρκεί περίπου 1 ώρα και μπορεί να γίνει μεταξύ 6-8 εβδομάδων μετά την πρώτη εφαρμογή.

Πριν από τη θεραπεία, εφαρμόζεται τοπικό αναισθητικό στην περιοχή, για να κάνει την διαδικασία όσο το δυνατόν πιο άνετη. Οι πελάτες συνήθως βαθμολογούν την ενόχληση σε κλίμακα 1-10, με το «1-2» να είναι συνηθισμένο για τις εφαρμογές φρυδιών, το «3» για το eyeliner και το «5-6» για θεραπείες χειλιών.

Θα διαπιστώσετε ότι το χρώμα θα φαίνεται πιο σκούρο και έντονο για 4-7 ημέρες μετά τη διαδικασία. Ωστόσο, η χρωστική ουσία θα ελαφρύνει κατά 40-60% και θα μαλακώσει καθώς το δέρμα αρχίζει να επουλώνεται. Σας παρέχουμε πλήρεις οδηγίες after care, καθώς και την κρέμα επούλωσης και μετέπειτα φροντίδας για να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Αυτό διαφέρει για κάθε άτομο ανάλογα με τις καθημερινές συνήθειες και τον τύπο της επιδερμίδας του. Γενικά, η θεραπεία PMU σας θα χρειαστεί μια ενίσχυση χρώματος περίπου 12-18 μήνες από την πρώτη αρχική εφαρμογή για να διασφαλιστεί η ένταση του χρώματος αλλά και η ευκρίνεια των τριχών.

Είμαστε πολύ εξειδικευμένοι με 9 χρόνια εμπειρίας και εκπαιδευόμαστε από τις πιο γνωστές ακαδημίες ημιμόνιμου μακιγιάζ και εκπαίδευσης του εξωτερικού.

Εξαρτάται από το χρώμα και το σχήμα που έχει η παλιά εφαρμογής σας καθώς και πόσο καιρό πριν το είχατε κάνει. Σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως ένα πολύ παλιό τατουάζ, μπορεί να χρειαστεί να αφαιρεθεί.

Δυστυχώς, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα πράγματα, υπάρχουν αντενδείξεις που θα σας εμποδίσουν να κάνετε τη εφαρμογή ημιμόνιμου τατουάζ φρυδιών. Εάν ισχύει κάποιο από τα παρακάτω, τότε το πιθανότερο είναι ότι δεν θα πληροίτε τις προϋποθέσεις για αυτήν τη θεραπεία:

 

 • Διαβήτης, Γλαύκωμα ή ασθένειες αραίωσης του αίματος
 • Σοβαρή ακμή ή χρήση Accutane τον περασμένο χρόνο
 • Επιληψία

 • Χημειοθεραπεία

 • Χηλοειδής αντίδραση

 • Μεταδοτικές ασθένειες αίματος όπως HIV/Ηπατίτιδα

 • Καρκίνος του δέρματος στα/κοντά στα χείλη

 • Αλλεργίες σε αναισθητικούς παράγοντες (5% λιδοκαΐνη)

 • Κάτω των 18 ετών

 • Έγκυος ή θηλάζουσα

PROSOPO

After Care

Πριν από τη εφαρμογή, συμβουλευτείτε μας και εξοικειωθείτε με τη διαδικασία after care. Το PROSOPO και η Πηνελόπη με την εμπειρία και την ποιότητα της εργασίας της, σας εγγυάται για την επιτυχία του αποτελέσματος.


Κατά τις πρώτες 7 ημέρες, αποφύγετε:
1) Όλες τις κρέμες (εκτός από την επουλωτική κρέμα)
2) Όλα τα προιοντα μακιγιάζ στην περιοχή των φρυδιών.
3) Ασκήσεις που προκαλούν υπερβολική εφίδρωση, σάουνα,μασάζ και καθαρισμό προσώπου.
4) Γυαλιά ηλίου, solarioun, Laser, ενέσιμες θεραπείες με οξέα φρούτων.
 
PROSOPO

Συμβουλές

 
 
 • Να αποφεύγετε θεραπείες με laser στην περιοχή των φρυδιών (Fraxel, IPL), επειδή μπορούν να καταστρέψουν την χρωστική ουσία και να προκαλέσουν φλεγμονή.
 • Να προστατεύετε τα φρύδια σας, χρησιμοποιώντας αντιηλιακή κρέμα προστασίας.
 • Ταχύτερη εξασθένιση της χρωστικής μπορεί να συμβεί εάν οι πελάτες κάνουν θεραπεία με αντιβιοτικά.
 • Θα υπάρχει ευαισθησία στον πόνο κατά την διάρκεια της πρώτης ημέρας του εμμηνορριακού κύκλου σας.
 • Προσπαθήστε να προσέξετε το τατουαζ σας καθώς δεν μπορουμε να είμαστε υπεύθυνοι γι αυτό αφότου φύγετε από τον χώρο μας.
 • Φυσικά είμαστε κοντά σας για βοήθεια , συμβουλές και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειαστείτε.
PROSOPO

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

Οι συνδρομητές membership PROSOPO απολαμβάνουν ΤΟΣΑ πολλά οφέλη και επιλογές. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να πετύχετε το πακέτο με τους στόχους, το πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό για τις βλεφαρίδες σας.

Οι συνδρομές μας, σας επιτρέπουν να καθορίζετε τα ραντεβού σας σε αποκλειστικές τιμές μόνο για μέλη.
Top
X
Call Now Button