Γιατί... κάθε βλέμμα μετράει!

  • Ύστερα από την πολυετή επαγγελματική ενασχόλησή μου με την αισθητική προσώπου, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι το σχήμα ματιών αποτελεί από τις πιο βασικές κατηγορίες για μια εντυπωσιακή εμφάνιση!
  • Τα μάτια -λένε- ότι συμβολίζουν την ψυχή και τον εσωτερικό κόσμο! Εσείς θα τα αφήσετε στην τύχη τους, ενώ μπορείτε να τους προσφέρετε αυτό που αξίζουν; Όχι φυσικά! Απολαύστε την εκπληκτική μέθοδο tattoo eyeliner και χαρίστε στο βλέμμα σας τη γοητεία που πρέπει!

Συχνές Ερωτήσεις

Eίναι πραγματικά ημιμόνιμο το αποτέλεσμα;

Ακριβώς όπως ένα τατουάζ σώματος, η διαδικασία βασίζεται στον τεχνικό και στο πόσο βαθιά το καλλυντικό χρώμα τοποθετείται στο δέρμα. Η φροντίδα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επούλωσης, η προστασία από τον ήλιο και η καθημερνή δραστηριότητα (μετα-διαδικασία) είναι παράγοντες που καθορίζουν το χρονικό διάστημα που θα διαρκέσει η εφαρμογή.

Πως μπορώ να φροντίσω το νέο μου tattoo;

Θα λάβετε ένα ενημερωτικό φύλλο με την μετά-θεραπευτική φροντίδα μετά τη συνεδρία μας.Η Συνολική επιτυχία της εξαρτάται από το πώς θα ακολουθήσετε αυτές τις οδηγίες. Μια επίσκεψη παρακολούθησης θα πρέπει να προγραμματιστεί περίπου 4-6 εβδομάδες από την αρχική εφαρμογή ώστε να τελειοποιήσουμε το αποτέλεσμα στην περιοχή του δέρματος που μπορεί να έχει αποβάλει την χρωστική ουσία.

Πως θα είναι η περιοχή μετά την διαδικασία;

Μετά από τη διαδικασία τα βλέφαρά σας θα είναι ελαφρώς κόκκινα, ελαφρώς πρησμένα. Αυτό θα διαρκέσει 2 ημέρες. Κατά την πρώτη εφαρμογή eyeliner θα φαίνεται πιο σκούρο και παχύτερο από ό, τι θέλετε, αλλά το χρώμα θα φωτίσει και θα «μαλακώσει» μετά την επούλωση.

Πόσο καιρό θα διαρκέσει;

Η εφαρμογή διαρκεί περίπου 4-5 χρόνια, με βάση την επούλωση και την μετέπειτα παρακολούθηση.

Πονάει;

Μετά τον σχεδιασμό και την επιλογή χρώματος, εφαρμόζονται τοπικά αναισθητικά για να μουδιάσει η περιοχή. Θα εξακολουθήσουν να εφαρμόζονται αναισθητικά και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Λόγω των εξαιρετικών αναισθητικών αποφεύγουμε τον πόνο, την δυσφορία και την αιμορραγία κατά την εφαρμογή.
Είναι ασφαλές για το δέρμα; Χρησιμοποιώ μη τοξικά και υποαλλεργικά υλικά τα οποία είναι ασφαλή για το δέρμα.

Πως επιλέγουμε το σχήμα;

Το σχήμα επιλέγεται ανάλογα με την προτίμηση της πελάτισσας αλλά κ τις συμμετρίες του προσώπου της. Το πλάτος της γραμμής μπορεί να είναι λεπτό, μέσο ή παχύ.

Το καθημερινό μακιγιάζ ματιών, ωστόσο, δεν έχει συχνά το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ αποτελεί μια κουραστική διαδικασία που σπαταλά χρόνο, επηρεάζοντας -δυστυχώς!- την τελική εμφάνιση.

Όλα αυτά, μέχρι χθες!

Γιατί σήμερα κάθε γυναίκα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει ένα λαμπερό βλέμμα χάρη στη σύγχρονη τεχνική tattoo eyeliner που εφαρμόζω αποκλειστικά, προσφέροντας το ιδανικό σχήμα σε κάθε γυναικείο μάτι, με διαρκές αποτέλεσμα, ώστε όλες οι καθημερινές εμφανίσεις να είναι γεμάτες πλούσια και σαγηνευτικά βλέμματα!
Κερδίστε τις εντυπώσεις με το εντυπωσιακό σας βλέμμα και κατακτήστε τους γύρω σας χωρίς κόπο! Μέσα από την απόλυτα ασφαλή και λεπτομερή διαδικασία εφαρμογής του ημιμόνιμου μακιγιάζ ματιών, χαρίστε ακόμα και στις πιο… απλές σας εμφανίσεις έναν ξεχωριστό τόνο ομορφιάς.

Σωστή εκπαίδευση & άριστο αποτέλεσμα!

Νιώστε αυτοπεποίθηση και δείξτε το στο βλέμμα σας!

Δείτε τον κόσμο με… άλλα μάτια, εκείνα που μιλούν για τον πραγματικό σας εαυτό και γι’ αυτό δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψουν ποτέ!
Μάτια, όχι πια ερμητικά κλειστά! Αλλά… λαμπερά όπως ποτέ!