Αποτελώντας μια από τις πιο σύγχρονες τάσεις της αισθητικής, τα τατουάζ για χείλη έχουν κυριολεκτικά αγαπηθεί από το γυναικείο κοινό! Όχι τυχαία άλλωστε, αφού πρόκειται για το τέλειο μόνιμο μακιγιάζ χειλιών, μια λεπτή διαδικασία που όμως εξασφαλίζει θεαματικά αποτελέσματα με μεγάλη διάρκεια!

Δοκίμασέ το! Αξίζει!

Ποια γυναίκα δεν θα ‘θελε ένα μόνιμο και εκθαμβωτικό αποτέλεσμα στα χείλη της; (Το ερώτημα έχει ήδη απαντηθεί! Μα φυσικά… ΟΛΕΣ!)

Τατουάζ χειλιών που προσφέρει μόνιμο και λαμπερό αποτέλεσμα, συνδυάζοντας αρμονικά την τέχνη του μακιγιάζ με τις προηγμένες δυνατότητες της σύγχρονης επιστήμης!

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο καιρό θα διαρκέσει;

Το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου 4-5 χρόνια. Ένα επαναληπτικό ραντεβού είναι απαραίτητο 3-5 εβδομάδες μετά από τον αρχική εφαρμογή , όπου θα εκτιμήσω πως έχει ληφθεί η χρωστική ουσία από το δέρμα και θα προσθέσω χρωστική όπου χρειάζεται.

Πως θα είναι η περιοχή μετά την διαδικασία;

Τα χείλη θα είναι φωτεινά και ελαφρώς μεγαλύτερα από το κανονικό (από πρήξιμο) κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας της θεραπείας. Αυτό θα πρέπει να το λάβετε υπόψιν κατά τον προγραμματισμό του ραντεβού σας.

Πονάει;

Μετά τον σχεδιασμό και την επιλογή χρώματος, εφαρμόζονται τοπικά αναισθητικά για να μουδιάσει η περιοχή. Θα εξακολουθήσουν να εφαρμόζονται αναισθητικά και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Λόγω των εξαιρετικών αναισθητικών αποφεύγουμε τον πόνο, την δυσφορία και την αιμορραγία κατά την εφαρμογή.

Πως γίνεται η επιλογή χρώματος;

Το χρώμα που θα εφαρμόσουμε θα είναι ευέλικτο ώστε να ταιριάζει και ως βάση σε κραγιον, όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε!

Γιατί να μπω στην διαδικασία της εφαρμογής μόνιμης κοσμετικής αισθητικής στο πρόσωπο μου;

Απλά σκεφτείτε το εξής: μπορείτε να ξυπνήσετε το πρωί με τέλεια χείλη κ να παραμείνετε έτσι σε όλη την διάρκεια της ημέρας!

Εφαρμόζοντας την τεχνική τατουάζ χειλιών πετυχαίνουμε να αναδείξουμε με ιδανικό τρόπο τα φυσικά χαρακτηριστικά των χειλιών σας προσθέτοντάς τους εξαιρετικό σχήμα και όγκο, ή ακόμα και να διορθώσουμε τυχόν ατέλειες που δεν θέλουμε να μας ενοχλούν πια!

Κυρίως: επιτυγχάνουμε ένα αποτέλεσμα με διάρκεια, ώστε να πάψετε πλέον να ανησυχείτε για την καθημερινή εμφάνιση των χειλιών σας!

Μια διακριτική αλλά σπουδαία αλλαγή στα χείλη, που κάθε γυναίκα οφείλει στον εαυτό της! Χαρίστε στην έκφραση των χειλιών σας τη δυνατότητα να αναδείξουν τη φυσική ομορφιά τους με τον πιο απλό, ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο!

Σωστή εκπαίδευση & άριστο αποτέλεσμα!

Απόκτησέ το κι εσύ σήμερα και απόλαυσε αυτοπεποίθηση… που διαρκεί!

Τα χείλη αποτελούν ίσως το πιο ερωτικό σημείο του προσώπου, γι’ αυτό και κάθε γυναίκα δικαιούται ένα κορυφαίο σχήμα χειλιών με ιδανικό σχέδιο και όγκο!