Αποτελώντας μια από τις πιο σύγχρονες τάσεις της αισθητικής, τα τατουάζ για χείλη έχουν κυριολεκτικά αγαπηθεί από το γυναικείο κοινό! Όχι τυχαία άλλωστε, αφού πρόκειται για το τέλειο μόνιμο μακιγιάζ χειλιών, μια λεπτή διαδικασία που όμως εξασφαλίζει θεαματικά αποτελέσματα με μεγάλη διάρκεια!

Δοκίμασέ το! Αξίζει!

Ποια γυναίκα δεν θα ‘θελε ένα μόνιμο και εκθαμβωτικό αποτέλεσμα στα χείλη της; (Το ερώτημα έχει ήδη απαντηθεί! Μα φυσικά… ΟΛΕΣ!)

Τατουάζ χειλιών που προσφέρει μόνιμο και λαμπερό αποτέλεσμα, συνδυάζοντας αρμονικά την τέχνη του μακιγιάζ με τις προηγμένες δυνατότητες της σύγχρονης επιστήμης!

Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο καιρό θα διαρκέσει;

Το αποτέλεσμα είναι σχεδόν μόνιμο. Ανανεωτικά χρώματος θα χρειαστούν μετά από 4 με 5 χρόνια.
Ακριβώς όπως και σε ένα τατουάζ σώματος, η επιτυχία βασίζεται στον τεχνικό και στο πόσο βαθιά θα τοποθετήσει το καλλυντικό χρώμα στην επιδερμίδα. Η φροντίδα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επούλωσης, η προστασία από τον ήλιο και η λιπαρότητα της επιδερμίδας, είναι παράγοντες που καθορίζουν το χρονικό διάστημα που θα διαρκέσει η εφαρμογή. Ένα επαναληπτικό ραντεβού είναι απαραίτητο 3-5 εβδομάδες μετά από τον αρχική
εφαρμογή , όπου θα εκτιμηθεί πως έχει ληφθεί η χρωστική από την επιδερμίδα και αν θα χρειαστεί να προστεθεί χρωστική σε κάποια σημεία.

Γιατί να μπω στην διαδικασία ημιμόνιμου lipliner;

Απλά σκεφτείτε το εξής: μπορείτε να ξυπνάτε κάθε πρωί με τέλεια χείλη κ να παραμένετε έτσι σε όλη την
διάρκεια της ημέρας!

Είναι ασφαλές για την επιδερμίδα μου;

Φυσικά. Η εφαρμογή γίνεται με αποστειρωμένα και αναλώσιμα εργαλεία μιας χρήσης, ενώ οι χρωστικές μας είναι των υψηλότερων προδιαγραφών με την πιστοποίηση του διεθνούς φήμης brandname «BIOTOUCH».

Πως επιλέγουμε το σχήμα και το χρώμα;

Το σχήμα επιλέγεται σύμφωνα με τη μορφολογία και τη συμμετρία στο πρόσωπο κάθε πελάτισσας χωριστά. Το πάχος υπολογίζεται με μετρήσεις ακριβείας και το χρώμα που θα εφαρμόσουμε θα είναι ευέλικτο ώστε να ταιριάζει και ως βάση σε κραγιον, όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε!

Πως θα είναι η περιοχή των χειλιών μετά την διαδικασία;

Μετά από τη διαδικασία Τα χείλη σας θα είναι φωτεινά και ελαφρώς πρησμένα κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας μετά την εφαρμογή. Αυτό θα πρέπει να το λάβετε υπόψιν κατά τον προγραμματισμό του ραντεβού σας.

Ποιο είναι το after care;

Αμέσως μετά την εφαρμογή , θα σας δώσουμε γραπτές οδηγίες για την φροντίδα.
Η φροντίδα αυτή καθιστά το 70% της συνολικής επιτυχίας.

Ποναει;

Κατά την διάρκεια της εφαρμογής χρησιμοποιούμε ελαφρά αναισθητικά, με τη μορφή υγρού.
αποφεύγοντας τον πόνο, την δυσφορία και οποιοδήποτε ίχνος αιμορραγίας.
Επιπλέον, για τις γυναίκες που βρίσκονται στην πρώτη ημέρα του εμμηνοριακού κύκλου τους και λόγω του ότι υπάρχει αυξημένη ευαισθησία, συνιστάται να αλλάζουμε το ραντεβού εφαρμογής.

Σωστή εκπαίδευση & άριστο αποτέλεσμα!

Απόκτησέ το κι εσύ σήμερα και απόλαυσε αυτοπεποίθηση… που διαρκεί!

Τα χείλη αποτελούν ίσως το πιο ερωτικό σημείο του προσώπου, γι’ αυτό και κάθε γυναίκα δικαιούται ένα κορυφαίο σχήμα χειλιών με ιδανικό σχέδιο και όγκο!