Το λένε όλοι: οι βλεφαρίδες είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία της ομορφιάς ενός προσώπου, ενώ αποτελούν και ζήτημα υγιεινής, αφού προστατεύουν το μάτι!

Είσαι έτοιμη να κάνεις το επόμενο βήμα;

Βαφή βλεφαρίδων: Δεν είναι μόνο τα μαλλιά ή τα φρύδια που δικαιούνται το βάψιμό τους! Τώρα και οι βλεφαρίδες σας μπορούν να αποκτήσουν τη λάμψη που τους ταιριάζει μέσα από την ημιμόνιμη βαφή τους, που χαρίζει ένταση στο βλέμμα, πλούσιο όγκο και διαρκές αποτέλεσμα!

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι ασφαλές για τις φυσικές μου βλεφαρίδες;

Φυσικά. Με την νέα αυτή θεραπεία ενυδατώνουμε τις φυσικές βλεφαρίδες και δημιουργούμε ένα απόλυτα φυσικό και φωτεινό αποτέλεσμα. Επίσης τονίζουμε τις ξανθές και άχρωμες βλεφαρίδες καθώς τις βάφουμε με την ειδική βαφή βλεφαρίδων!

Τι είναι το lash lift βλεφαρίδων;

Είναι η νέα τάση που έχει γίνει must σε όλα τα σαλόνια ομορφιάς! Πρόκειται για την τριπλή νέα επαναστατική μέθοδο που εφαρμόζουμε στις φυσικές βλεφαρίδες για να πετύχουμε εντυπωσιακό γύρισμα, βαφή και θεραπεία κερατίνης ή Botox, ανάλογα με τις ανάγκες των βλεφαρίδων.
Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό μιας και επιτυγχάνεται εντελώς φυσικό γύρισμα των βλεφαρίδων από τη ρίζα τους και στην καμπυλότητα που επιθυμούμε.

Γιατί να προτιμήσω το lash lift έναντι των extensions βλεφαρίδων;

Είναι η καλύτερη λύση σε περιπτώσεις που δεν επιθυμούμε κάποια τεχνητή παρέμβαση, όπως συμβαίνει στα extensions βλεφαρίδων.
Επιπλέον είναι μια επιλογή που εξασφαλίζει εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να απαιτείται καμιά ιδιαίτερη φροντίδα ούτε και εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης ή μακιγιάζ/ντεμακιγιάζ ματιών.
Τέλος, πρόκειται για μια υπηρεσία που είναι σαφώς οικονομικότερη από οποιαδήποτε άλλη που σχετίζεται με την περιποίηση των φυσικών βλεφαρίδων με εξαιρετικά αποτελέσματα και μεγάλη διάρκεια.

Γιατί είναι εντυπωσιακό το αποτέλεσμα του lash lift?

Γιατί οι φυσικές βλεφαρίδες γυρίζουν από τη ρίζα με αποτέλεσμα να πετυχαίνουμε μέγιστο όγκο και μήκος. Επίσης, με τη θεραπεία Botox βλεφαρίδων ή κερατίνης, οι τρίχες αποκτούν όγκο και ελαστικότητα και το αποτέλεσμα
απογειώνεται με τη βαφή βλεφαρίδων.

Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθούμε;

Αρχικά η κ.Παπαγεωργίου θα σας προτείνει το ιδανικό «γύρισμα» για τις δικές σας βλεφαρίδες ώστε το
αποτέλεσμα να είναι αυτό ακριβώς που επιθυμείτε.
Τα βήματα που ακολουθούνται είναι:
1.    Καθαρίζουμε τα μάτια από την λιπαρότητα.
2.    Εφαρμόζουμε την υπηρεσία lash lift.
3.    Βάφουμε τις φυσικές βλεφαρίδες.
4.    Εφαρμόζουμε την θεραπεία κερατίνης.

Σε ποιες βλεφαρίδες εφαρμόζουμε το lash lift;

Το lash lift μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις φυσικές βλεφαρίδες, ανεξάρτητα από το μήκος και την κατευθυνσή τους, (καθοδικές, ευθείες ή με μικρή κλίση) δίνοντας εντυπωσιακό φυσικό αποτέλεσμα.
Λόγω του ότι το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό, το lash lift μπορεί να έχει εφαρμογή και σε άντρες που έχουν καθοδικές βλεφαρίδες που μπορεί να τους προκαλεί δυσκολία στην όρασή τους, αφού το αποτέλεσμα δεν είναι
καθόλου θηλυπρεπές.

Πονάει;

Η διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη. Καθ’ όλη την διάρκεια της εφαρμογής είστε ξαπλωμένη και απολαμβάνετε χαλαρωτική μουσική! Μπορείτε μέχρι και να απολαύσετε ένα 45λεπτο ύπνου!

Είναι επίπονη διαδικασία;

Η διαδικασία του lash lift είναι μια διαδικασία που δεν προκαλεί απολύτως καμία ενόχληση στα μάτια.

Πρέπει να προηγηθεί κάποια προετοιμασία από την πελάτισσα πριν το ραντεβού;

Καλό είναι την προηγούμενη μέρα του ραντεβού να μην έχει χρησιμοποιηθεί αδιάβροχη μάσκαρα, αν είναιδυνατόν και καθόλου, για να είναι οι φυσικές βλεφαρίδες καθαρές και στην κατάλληλη υγρασία.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα του lash lift;

Το αποτέλεσμα του lash lift διαρκεί από 6 έως 8 εβδομάδες, ακολουθώντας τον κύκλο ζωής των φυσικώνβλεφαρίδων. Κατά τις πρώτες 4 εβδομάδες μετά την εφαρμογή έχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα το οποίο σταδιακά
φθίνει.

Μπορεί να γίνει χρήση mascara;

Η χρήση της mascara φυσικά και μπορεί να γίνει από την επόμενη κιόλας μέρα αλλά δεν είναι απαραίτητη γιατί η διαδικασία του lift up περιλαμβάνει και βαφή των φυσικών βλεφαρίδων.

Πόση ώρα διαρκεί το Lash Lift βλεφαρίδων;

Η διαδικασία του Lash Lift διαρκεί περίπου 45’.

Ποιο είναι το after care;

Μόνο για τις πρώτες 24 ώρες μετά την εφαρμογή αποφεύγουμε το νερό και ιδιαίτερα τον ατμό. Μετά από αυτό το διάστημα καμιά άλλη ιδιαίτερη περιποίηση δεν απαιτείται.

Φρόντισε τις βλεφαρίδες σου! Μην τις παραμελείς!

Απόλαυσε τώρα τις υπέροχες υπηρεσίες περιποίησης βλεφαρίδων και απόκτησε το αποτέλεσμα που ονειρεύεσαι!