Σπάσε τώρα κι εσύ τα όρια που σε περιορίζουν και απόλαυσε τη μοναδική δυνατότητα ολικής αφαίρεσης τατουάζ με τον πιο ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο, όπως δεν το έκανε κανείς μέχρι τώρα!

Ό, τι γίνεται… τώρα ξεγίνεται με ασφάλεια!

Ο συμβολισμός ενός τατουάζ είναι σημαντικός, ωστόσο, ακόμα πιο σημαντική είναι η δυνατότητα παρέμβασης στη μονιμότητά του! Κανείς, εξάλλου, δεν θέλει να αισθάνεται εγκλωβισμένος σε επιλογές του παρελθόντος, ειδικά όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση και την αισθητική του σώματος!

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι το remover;

Είναι μια lotion αφαίρεσης τατουάζ από το σώμα και το πρόσωπο. Τα συστατικά της είναι τα εξής: νερό, ψευδάργυρος, μαγνησίο, ασβέστιο, η-προπανόλη και βενζοϊκό οξύ. Η θεραπεία έχει εγκριθεί από όλους τους οργανισμούς υγείας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ποιοι άλλοι τρόποι αφαίρεσης υπάρχουν;

Μέχρι τώρα οι μέθοδοι που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι εμπειρικοί (χρήση καυστικών ουσιών όπου χρησιμοποιούνται διάφορα οξέα), ή χειρουργικοί όπως Dermabrasion, κρυοχειρουργική και Laser. Οι τρόποι αυτοί είναι εξαιρετικά επώδυνοι, με φτωχά συνήθως αποτελέσματα (ιδιαίτερα σε τατουάζ μεγάλης έκτασης), και με μεγάλη πιθανότητα πρόκλησης ουλών και αλλαγές στην ποιότητα και στο χρώμα του δέρματος)!

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Συνήθως τα παλιά τατουάζ χρειάζονται λιγότερες συνεδρίες (περίπου 3) σε σχέση με τα πρόσφατα τα οποία χρειάζονται περισσότερες συνεδρίες.

Πως θα ξέρω αν η διαδικασία είναι κατάλληλη για μένα;

Η θεραπεία είναι κατάλληλη για τους περισσότερους ανθρώπους. Ένα ραντεβού αξιολόγησης πραγματοποιείται πάντα πριν από την πρώτη εφαρμογή.

Ποιο είναι το after care;

Αμέσως μετά την εφαρμογή , θα σας δώσουμε γραπτές οδηγίες για την φροντίδα.
Η φροντίδα αυτή καθιστά το 70% της συνολικής επιτυχίας.

Πονάει;

Κατά την διάρκεια της εφαρμογής χρησιμοποιούμε ελαφρά αναισθητικά, με τη μορφή υγρού, αποφεύγοντας τον πόνο, την δυσφορία και οποιοδήποτε ίχνος αιμορραγίας.
Επιπλέον, για τις γυναίκες που βρίσκονται στην πρώτη ημέρα του εμμηνοριακού κύκλου τους και λόγω του ότι υπάρχει αυξημένη ευαισθησία, συνιστάται να αλλάζουμε το ραντεβού εφαρμογής.

Πόσο συχνά μπορώ να κάνω την εφαρμογή;

Θα χρειαστούν γενικά περίπου 7 ημέρες από την αρχική εφαρμογή ώστε να πέσει το μεγαλύτερο μέρος της κρούστας. Κανονικά μετά από περίπου 6 έως 8 εβδομάδες και αφού η περιοχή έχει επουλωθεί πλήρως, μπορεί να γίνει η επαναληπτική εφαρμογή.

Πόσο σύντομα θα δώ τα αποτελέσματα;

Σε λίγες μόνο ημέρες. Μετά τη θεραπεία μια κρούστα θα καλυψει το επεξεργασμένο δέρμα. Καθώς η κρούστα πέφτει θα απομακρύνει και το ανεπιθύμητο χρώμα. Είναι πιθανό κάποια σημεία του τατουάζ να διαγραφούν σχεδόν πλήρως από την πρώτη κιόλας θεραπεία

Και αν έχω κάνει εφαρμογή laser στο παρελθόν;

Είναι δυνατό τα αποτελέσματα να είναι λιγότερο επιτυχή κ αυτό οφείλεται φυσικά στην ουλή υπό- δερματικού ιστού η οποία δημιουργείται συνήθως με τη διαδικασία Laser.

Μπορεί να αφαιρέσει όλα τα χρώματα;

Ναι! Η διαδικασία ενεργεί βάσει όλων των χρωμάτων. Το ποσοστό επιτυχίας της αφαίρεσης τατουάζ είναι 100% για το μόνιμο μακιγιάζ και πάνω από 92% για τατουάζ σώματος. Πολύ υψηλότερο από το ποσοστό επιτυχίας της θεραπείας με Laser.

Θα αφήσει κάποιο σημάδι;

Η διαδικασία αφαίρεσης είναι ανεκτή από την επιδερμίδα. Το ποσοστό δημιουργίας ουλών είναι 0% για το μόνιμο μακιγιάζ και 6% για τατουάζ σώματος και αυτό διότι τα πρωτότυπα τατουάζ σώματος συνήθως εφαρμόζονται πολύ βαθιά. Γι αυτό και ο κίνδυνος της δημιουργίας ουλής είναι μεγαλύτερος. Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ σημαντικό να ακολουθήσετε τις οδηγίες για την μετέπειτα φροντίδα.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Δεν έχει υπάρξει καμία παρενέργεια. Η περιοχή μπορεί να είναι ερεθισμένη για περίπου μία εβδομάδα.Μετά τη εφαρμογή και μετά την τελική επεξεργασία η περιοχή μπορεί να φαίνεται λίγο πιο κόκκινη, ωστόσο το κανονικό χρώμα της επιδερμίδας θα επανέλθει πλήρως μετά από μερικούς μήνες.

Η ομορφιά… δεν γνωρίζει κανόνες! Μόνο επιθυμίες! Πραγματοποίησέ τες…

Με την προηγμένη τεχνική αφαίρεσης τατουάζ τα δεδομένα ανατρέπονται! Χάρη στη μοναδική μέθοδο που εφαρμόζω, η επιλογή για φυσικό καθαρό δέρμα είναι και πάλι «ανοιχτή» χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις και προβληματισμούς!