Το λένε όλοι: οι βλεφαρίδες είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία της ομορφιάς ενός προσώπου, ενώ αποτελούν και ζήτημα υγιεινής, αφού προστατεύουν το μάτι!

Είσαι έτοιμη να κάνεις το επόμενο βήμα;

Βαφή βλεφαρίδων: Δεν είναι μόνο τα μαλλιά ή τα φρύδια που δικαιούνται το βάψιμό τους! Τώρα και οι βλεφαρίδες σας μπορούν να αποκτήσουν τη λάμψη που τους ταιριάζει μέσα από την ημιμόνιμη βαφή τους, που χαρίζει ένταση στο βλέμμα, πλούσιο όγκο και διαρκές αποτέλεσμα!

Συχνές Ερωτήσεις

Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις

Τι θα κερδίσω;

Με την απολύτως φυσική μέθοδο του Lift Lash όλες εσείς που θέλετε να αναδειχθεί η φυσικότητα των βλεφαρίδων σας θα ενθουσιαστείτε.Η θεραπεία Lift Lash έχει φέρει επανάσταση στις ανεπαρκείς παλιές τεχνικές.Με αυτή την νέα θεραπεία μπορείτε να επιμηκύνεται τις δικές σας φυσικές βλεφαρίδες και να δημιουργήσετε ένα πιο φωτεινό και πιο ανοιχτό ‘βλέμμα’. Δεν υπάρχει ανάγκη για κάποιο after care.Αφήνετε πίσω σας την μάσκαρα.Eyebrow tinting Για όλες εσάς που έχετε φρύδια και απλά δεν σας αρέσουν γιατί έχουν χάσει το χρώμα τους και είναι λίγο άτονα ή θέλετε να τους αλλάξετε το χρώμα που ήδη έχουν.

Περμανάντ βλεφαρίδων: Το ‘ξερες; Μπορείς εύκολα να αποκτήσεις πλούσιες καμπύλες στις βλεφαρίδες σου με τη μέθοδο περμανάντ, που προσφέρει ένα εντυπωσιακά φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να χρειάζεται… να παιδεύεσαι με άλλους τρόπους!

Θεραπεία κερατίνης «lift lash»: Η πλέον σύγχρονη μέθοδος περιποίησης της τρίχας των βλεφαρίδων χαρίζει ενδυνάμωση και λαμπερό φυσικό αποτέλεσμα όλες τις ώρες, μέσα από μια απόλυτα απλή και ασφαλή διαδικασία!

Φρόντισε τις βλεφαρίδες σου! Μην τις παραμελείς!

Απόλαυσε τώρα τις υπέροχες υπηρεσίες περιποίησης βλεφαρίδων και απόκτησε το αποτέλεσμα που ονειρεύεσαι!