Σπάσε τώρα κι εσύ τα όρια που σε περιορίζουν και απόλαυσε τη μοναδική δυνατότητα ολικής αφαίρεσης τατουάζ με τον πιο ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο, όπως δεν το έκανε κανείς μέχρι τώρα!

Ό, τι γίνεται… τώρα ξεγίνεται με ασφάλεια!

Ο συμβολισμός ενός τατουάζ είναι σημαντικός, ωστόσο, ακόμα πιο σημαντική είναι η δυνατότητα παρέμβασης στη μονιμότητά του! Κανείς, εξάλλου, δεν θέλει να αισθάνεται εγκλωβισμένος σε επιλογές του παρελθόντος, ειδικά όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση και την αισθητική του σώματος!

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι το remover;

Είναι μια κρέμα αφαίρεσης τατουάζ από το σώμα και το πρόσωπο. Τα συστατικά της είναι τα εξής: νερό, ψευδάργυρος, μαγνησίο, ασβέστιο, η-προπανόλη και βενζοϊκό οξύ. Η θεραπεία έχει εγκριθεί από όλους τους οργανισμούς υγείας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ποιοι άλλοι τρόποι αφαίρεσης υπάρχουν;

Μέχρι τώρα οι μέθοδοι που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι εμπειρικοί (χρήση καυστικών ουσιών όπου χρησιμοποιούνται διάφορα οξέα), ή χειρουργικοί όπως Dermabrasion, κρυοχειρουργική και Lasers. Οι τρόποι αυτοί είναι εξαιρετικά επώδυνοι, με φτωχά συνήθως αποτελέσματα (ιδιαίτερα σε τατουάζ μεγάλης έκτασης), και με μεγάλη πιθανότητα πρόκλησης ουλών και αλλαγές στην ποιότητα και στο χρώμα του δέρματος).

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Συνήθως τα παλιά τατουάζ χρειάζονται λιγότερες συνεδρίες (περίπου 3) σε σχέση με τα πρόσφατα τα οποία χρειάζονται περισσότερες συνεδρίες.

Πονάει;

Ο πόνος είναι ελάχιστος καθώς η διαδικασία χρονικά διαρκεί ελάχιστα (30 έως 45 λεπτά). Παράλληλα εφαρμόζουμε κ ειδικά αναισθητικά. Εξάλλου αν έχετε ανεχθεί την αρχική διαδικασία τατουάζ τότε αυτή η θεραπεία είναι παρόμοια.

Πώς θα ξέρω αν η θεραπεία είναι κατάλληλη για μένα;

Η θεραπεία είναι κατάλληλη για τους περισσότερους ανθρώπους. Μια διαβούλευση πραγματοποιείται πριν από κάθε θεραπεία.

Πόσο συχνά μπορώ να κάνω την εφαρμογή;

Θα χρειαστούν γενικά περίπου 7 ημέρες από την αρχική θεραπεία ώστε να πέσει το μεγαλύτερο μέρος της κρούστας. Κανονικά μετά από περίπου 6 έως 8 εβδομάδες η περιοχή έχει επουλωθεί πλήρως και μπορεί να γίνει η επαναληπτική εφαρμογή.

Πόσο σύντομα θα δω τα αποτελέσματα;

Σε λίγες μόνο ημέρες. Μετά τη θεραπεία μια κρούστα θα καλυψει το επεξεργασμένο δέρμα. Καθώς η κρούστα πέφτει θα απομακρύνει και το ανεπιθύμητο μελάνι. Είναι πιθανό κάποια σημεία του τατουάζ να διαγραφούν σχεδόν πλήρως από την πρώτη κιόλας θεραπεία

Μπορώ να κάνω αυτή την εφαρμογή αν στο παρελθόν είχα κάνει εφαρμογή με Laser;

Είναι δυνατό τα αποτελέσματα να είναι λιγότερο επιτυχή κ αυτό οφείλεται στην ουλή υπό-δερματικού ιστού η οποία δημιουργείται συνήθως με τη διαδικασία Laser.

Έχω μόνιμο μακιγιάζ στο πρόσωπο. Μπορεί να αφαιρεθεί;

Ναι. Αυτή η θεραπεία θα αφαιρέσει εντελώς το μόνιμο μακιγιάζ. Το μόνο μέρος το οποίο δεν είναι κατάλληλο είναι κοντά στα μάτια όπου υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης λόγω της υγρασίας στην περιοχής.

Μπορεί να αφαιρέσει όλες τις χρωστικές;

Ναι η διαδικασία ενεργεί βάσει όλων των χρωστικών. Το ποσοστό επιτυχίας της αφαίρεσης τατουάζ είναι 100% για το μόνιμο μακιγιάζ και πάνω από 92% για τατουάζ σώματος. Πολύ υψηλότερο από το ποσοστό επιτυχίας της θεραπείας με Laser.

Θα αφήσει κάποιο μόνιμο σημάδι;

Η διαδικασία αφαίρεσης είναι ανεκτή από το δέρμα. Το ποσοστό δημιουργίας ουλών είναι 0% για το μόνιμο μακιγιάζ και 6% για τατουάζ σώματος. Aν βέβαια η περιοχή φροντίζεται σωστά, τότε ο κίνδυνος των ουλών είναι ελάχιστος. Αν όμως το πρωτότυπο τατουάζ έχει εφαρμοστεί πολύ βαθιά, ο κίνδυνος της δημιουργίας ουλής είναι μεγαλύτερος. Είναι πολύ σημαντικό να ακολουθήσετε τις οδηγίες για την μετέπειτα φροντίδα.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Δεν έχει υπάρξει καμία παρενέργεια. Η περιοχή μπορεί να είναι ερεθισμένη για περίπου μία εβδομάδα.Μετά τη θεραπεία και μετά την τελική επεξεργασία η περιοχή μπορεί να φαίνεται λίγο πιο κόκκινη, ωστόσο το κανονικό χρώμα της επιδερμίδας θα επανέλθει πλήρως μετά από μερικούς μήνες.

Ναι, αλλά πόσο ολική μπορεί να είναι η αφαίρεση;

Αυτή είναι μια καλή ερώτηση (και πολύ φυσιολογική!), αφού θεωρείται αδύνατο ένα τατουάζ να αφαιρεθεί ολικά, χωρίς μάλιστα να μείνει ενοχλητικό κάποιο σημάδι! Σωστά; Όχι!

Τώρα γίνεται! Η προηγμένη μέθοδος αφαίρεσης τατουάζ του Prosopo αποτελεί την πλέον σύγχρονη φυσική διαδικασία ολικής αφαίρεσης, που πραγματοποιείται χωρίς χρήση laser, προσφέροντας ιδανικό αποτέλεσμα! Δώσε την ευκαιρία στο σώμα σου να απαλλαγεί σταδιακά από κάθε χρωστική ουσία ενός τατουάζ και απόλαυσε απαλό και φυσικό δέρμα!

Ξέχασε όσα ήξερες για τις αφαιρέσεις τατουάζ μέχρι τώρα!

Με την εντυπωσιακή φυσική μέθοδο αφαίρεσης τατουάζ που προσφέρω, μπορείς να απαλλαγείς εύκολα, χωρίς πόνο και -last but not least- απόλυτα από τα τατουάζ που δεν επιθυμείς, χωρίς να χρειάζεται πια να ανησυχείς! Ακολουθώντας βήμα-βήμα τη μέθοδο αφαίρεσης τατουάζ του Prosopo, έχεις την ευκαιρία να νιώσεις το κορυφαίο συναίσθημα απελευθέρωσης που χρειάζεται το σώμα σου!

Η ομορφιά… δεν γνωρίζει κανόνες! Μόνο επιθυμίες! Πραγματοποίησέ τες…

Με την προηγμένη τεχνική αφαίρεσης τατουάζ τα δεδομένα ανατρέπονται! Χάρη στη μοναδική μέθοδο που εφαρμόζω, η επιλογή για φυσικό καθαρό δέρμα είναι και πάλι «ανοιχτή» χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις και προβληματισμούς!